Skip to main content

Şefa comunicării Vodafone România părăseşte compania după 13 ani

 
lidia solomon
lidia solomon

Foto: ZF
Foto: ZF

Publicitate

Lidia Solomon, care ocupa func­ţia de senior manager corporate com­munications la Vodafone Ro­mânia a plecat după 13 ani din companie pentru a prelua o poziţie de manager în cadrul gru­pului american industrial Honey­well, anunţă Ziarul Financiar.

Potrivit unor surse de pe piaţa de telecom, Lidia So­lo­mon a părăsit Vodafone pentru a prelua o poziţie de management la nivel internaţional pe segmentul de marketing în cadrul Honey­well România.

Con­tac­tată de ZF, Lidia Solomon a precizat doar că este vorba de „un rol interna­ţional de marketing communication într-o altă industrie decât telecom“, fără a preciza despre ce companie este vorba.

Lidia Solomon s-a alăturat echipei Vodafone din anul 2001, iar de atunci a avut mai multe roluri în companie, fiind responsabilă cu zonele de comunicare cu media, comunicare internă, brand şi marketing PR şi responsabilitate socială corporativă (CSR). În 2003, Solo­mon a fost numită în funcţia de director de relaţii publice în cadrul Connex, fiind implicată şi în campania de redenumire a operatorului din Con­nex în Voda­fone. Apoi, din 2007 ea a ocupat poziţia de director de comunicare în cadrul Vodafone.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus