Skip to main content

TVR 1 şi TVR 2 ar putea fi redenumite. Printre numele vehiculate se numără TVR şi TVR Plus

 
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

TVR a comandat un sondaj pentru a vedea dacă este sau nu necesară rebranduirea principalelor sale două televiziuni - TVR 1 şi TVR 2 -, existând posibilitatea ca acestea să fie redenumite TVR şi TVR Plus, anunţă Mediafax.

Stelian Tănase, şeful instituţiei, a spus că se are în vedere nu doar diferenţierea editorială a principalelor două televiziuni ale SRTv, TVR 1 şi TVR 2, ci şi redenumirea lor.

„Cineva a făcut o observaţie foarte bună. S-ar putea înţelege (din actuala denumire, n.r.) că al doilea canal este secundar, mai puţin important. Şi atunci vrem să le dăm nişte nume uşor identificabile, dar nu suntem în faza de nume precise", a spus Stelian Tănase.

Totodată, Stelian Tănase a precizat că, din perspectiva sa, principala televiziune a SRTv, care este în prezent TVR 1, ar trebui să se numească TVR.

"Eu optez în cazul TVR 1 pentru TVR, dar este părerea mea. În cazul TVR 2 au fost făcute mai multe propuneri: Super TVR, Extra TVR, Plus TVR. Dar nu am luat nicio decizie", a explicat Stelian Tănase.

Cristian Zgabercea, coordonator cu atribuţii de producător general, a declarat pentru Mediafax că suma plătită de TVR pe acest sondaj este "până în 24.000 de euro cu tot cu TVA". Întrebat care este numele firmei care se ocupă de sondaj, acesta a afirmat că nu-şi aminteşte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Dupa luni bune de analiza, Stelian Tãnase a pus degetul pe rana: TVR e o gaura neagra pentru ca are un nume nepotrivit. :)
  • geo geo
    TVR 2 nu poate fi TVR HD ptr ca nu emite HD...Apropo, mi se pare o mare prostie sa muti majoritatea emisiunilor de calitate si cu audienta precum si transmisiunile sportive pe un post care nu are treaba cu HDul.
  • nelu nelu
    cel mai bine sa se cheme TVRi - Televiziunea Romana inutila
  • ștefan ștefan
    Zgabercea nu își mai aduce aminte numele firmei căreia ia dat comanda de sondaj Hai Domnu Faci puțin efort și aduți aminte pentru că e banul public adică cei care plătesc un abonament.
  • Burebista Burebista
    Exista Rai 1, 2, 3. Exista TF1, France 2, France 3, exista BBC One, Two etc. Acolo nu s-a pus problema asta, numai la noi se creeaza confuzie. Uite asa se mai duc niste bani aiurea apoi pentru promovare ;) Eu propun sa denumiti TVR Basescu si TVR Ponta sau TVR Opozitie si TVR Putere, astfel creati si o competie intre canale si politicieni si faceti audienta. In loc sa va faceti treaba si sa taiati pierderile, sa anuntati romanii ca ati decis sa renuntati la taxa TV/radio, voi va ganditi doar cum sa mai faceti un hocus pocus cu banii romanilor ;) Felicitari.
  • Cristian Cristian
    Si alta varianta ar fi:
    - TVR i, pentru TVR 1, primul canal fiind astfel atât primul canal național și internațional din Romania, difuzând atât știri cât și alte emisiuni informative, reportaje, anchete, talk-show-uri politice, talk-show-uri culturale, emisiuni care promovează turismul în România
    - TVR HD, pentru TVR 2, canalul HD și cel de-al doilea canal al TVR urmând să aibă aceleași programe, acesta fiind canalul care va difuza și cele mai costisitoare producții ale TVR și transmisiunile sportive, emisiunile de divertisment și filmele și serialele, emisiuni dedicate hobby-urilor, jocuri și concursuri, toate emisiunile fiind transmise în format 16:9, atât în Simple Definition pe frecvența actualui TVR 2, cât și High Definition pe actualul TVR HD.
    - Sper că și TVR News va face loc în curând, cu această ocazie, lui EuroNews în limba română.

Trimite un comentariu

sus