Skip to main content

TVR 1 va difuza din 1 septembrie un nou sezon de Biziday, cu Moise Guran. Emisiunea începe mai devreme

 
Moise Guran
Moise Guran

Moise GuranDin 1 septembrie, cele mai importante evenimente economice ale zilei sunt analizate şi comentate de Moise Guran, la TVR 1, de luni până joi, începând cu ora 22.15.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată din acest sezon mai devreme, la ora 22.15, la TVR 1 şi online, pe TVR+. În sezonul trecut emisiunea lui Moise Guran era programată de la 22.30.

„În vara asta am bătut România în lung şi-n lat, am filmat mult pentru Clubul celor care muncesc în România şi ne-am pregătit pentru noul sezon Biziday. La fel ca până acum, şi în acest sezon vom aborda subiecte pe teme de muncă, job-uri, preţuri – lucruri importante pentru cei care ne urmăresc”, afirmă realizatorul.

Moise Guran se întoarce pe micul ecran cu cele mai importante evenimente economice ale zilei, interne şi externe, la Biziday.

"Jurnalistul face turul ultimelor 24 de ore ale planetei, adună informaţiile economice, le selectează, le pune în context şi le asamblează, pentru ca la finalul zilei să spună totul în 45 de minute, într-o emisiune care te ajută, dar nu te face mai deştept!", se arată într-un comunicat al TVR 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Klauss Klauss
    Maria, nu am spus ca pentru celelalte tv nu platesc pentru a le viziona programul. Platesc, insa imi aleg ce vreau sa vizionez. Si da, as plati 1 euro lunar pentru TVR daca as avea ce viziona la TVR, daca nu ar trebui sa ii platesc de "N" ori (taxa radio tv, abonament cablu, de la buget(bani publici)) si ar fi maxim doua, hai trei TVR-uri, nu sase ca acum (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR News şi TVR HD). Pentru TVR1, TVR International si TVR 2 sau Cultural as plati dar nu pentru toti cu toate rudele de la gradul 1 de rudenie pana la cel mai indepartat. Nu ma deranjeaza sa platesc, dar daca tot platesc vreau calitate si un numar decent de canale cu un numar decent de angajati. Sper ca Stelian Tanase sa taie in viu iar din primavara sa revina un nou TVR care sa ofere alternativa la tv generaliste, fiindca in acest moment nu ofera decat gafe monumentale si prostia prezentatorilor.
  • maria maria
    Draga Klauss, esti intr-o mare eroare daca chiar crezi ca Badea, Gadea, Capatos, Maruta sau restul personajelor de la televiziunile private nu te costa nimic. Chiar crezi ca ii vezi GRATIS??? Gandeste-te mai bine la aspectul asta si nu mai repeta sloganele lansate de niste smecheri... Iar despre banii scosi din buzunar pt TVR, sincer, prefer sa dau un euro pe luna pentru a avea o alternativa la ce ofera televiziunile comerciale. Si aici nu ma refer la cele de nisa, ci la cele generaliste. Ce ofera ei? Filme in reluare cu violenta maxima, programe de "divertisment" cu "umor" suburban, emisiuni tabloide sau asa zis "reality-show-uri" care arata ca adevarate piese de teatru prost interpretate. Ce ofera TVR? Filme de arta, filme de colectie, documentare superbe de la ARTE, BBC, GEO, seriale mari cu sezoane in premiera (House, CSI), transmisiuni de la evenimente precum Festivalul Enescu, Eurovision, concerte de la Viena... emisiuni gen telescoala pt cei care se pregateau pt Bac, campionate internationale de patinaj artistic si multe altele - nici nu imi vin in minte toate - dar diferenta este foarte clara intre oferta celor doua tipuri de televiziuni: comerciale si publica. Dragos comenteaza ca Guran nu este "mare branza" pt ca altfel ar fi prestat cu succes in privat, nu la TVR - cand, in realitate, mai toti cei care acum sunt mari experti la tv comerciale au invatat meserie la TVR. Iar cei care se intorc la TVR (gen Moise) nu se mai dau dusi - de ce? Pentru ca nu mai sunt conditionati de patroni (Burci, Voiculescu, Ghita,lituanianul ala sau altii ca ei) sa joace cum li se canta. Da, TVR, are acum multe bube acum si la cum merg lucrurile in prezent, nu m-ar mira sa fie inchisa. Dar bine ar fi sa o redeschida la loc, pentru ca este nevoie de o alternativa, de o sansa pentru programe de calitate si pentru echilibru. Avem mare nevoie de TVR si pentru asta un euro pe luna nu e mult deloc!
  • Ela Ela
    Moise Guran nu primeste bani de la TVR ca sa difuzeze emisiunea.
  • Klauss Klauss
    Maria, Mircea Badea, Gadea sau oricare altul sa faca si sa spuna ce vor ca nu ii platesc din buzunarul meu. Cei care lucreaza la privat in functie de audienta/ rating, isi iau salariul, insa la TVR platesc oamenii degeaba taxa radio-tv. Defapt nu degeaba, ci ca sa incaseze venituri de zeci de mii de euro lunar.
  • Dragos Dragos
    Guran si-a inceput cariera in televiziune la Antena 3 pe banii lui Voiculescu. Faptul ca exista pe lumea asta specimene precum Capatos sau Badea, nu inseamna ca acest Guran e mare branza...

    Daca era bun presta la o televiziune privata, nu la TVR pe bani publici. Adevarul e ca se potriveste in peisaj, majoritatea de la TVR sunt o apa si-un pamant...
  • maria maria
    of, doamne, mai Mircea Badea chiar el, iar n-ai stare ?
    Taci, ca te faci de ris !
  • maria maria
    daca Moise abereaza, atunci ne "salveaza" Badea sau Gadea sau Maruta sau Gherghe, sau Capatos, sau, sau, sau... - ca 90% dintre cei care vorbesc la tv sunt cam la fel, nu? Hai sa recunoastem: bine ca mai exista cate un Moise care sa "abereze" si pacat ca oameni ca el sunt din ce in ce mai putini la tv. Cat despre banii publici luati de Moise, ar fi bine sa te mai interesezi (a lamurit el intr-un interviu subiectul asta) - vei vedea ca situatia este ca in bancurile cu Radio Erevan: "nu i s-a dat, i s-a luat, nu era Mercedes, era bicicleta"
  • Petrescu Petrescu
    iar il platim pe Guran sa abereze pe bani publici

Trimite un comentariu

sus