Skip to main content

TVR a achiziţionat sezonul 12 din CSI: Crime şi investigaţii. Producţia va fi difuzată din toamnă la TVR 2

 
"Tell-Tale Hearts"
"Tell-Tale Hearts"

"Tell-Tale Hearts"
Ted Danson are rolul principal în CSI: Crime şi Investigaţii

Publicitate

TVR aduce în premieră pentru România cel de-al 12 sezon al serialului poliţist CSI: Crime şi investigaţii. Producţia americană va fi difuzat din 1 septembrie, de luni până vineri, de la ora 23.00, la TVR 2.

Ultimul episod al sezonului trecut i-a pus pe detectivii CSI în ipostaza de a-l ancheta tocmai pe colegul lor Ray Langston (interpretat de Laurence Fishburne), suspectat că l-a ucis intenţionat pe criminalul pe care îl urmărea de multă vreme.

Noul sezon debutează cu o echipă CSI debusolată de rezultatul anchetei interne şi de deciziile luate de superiori. Astfel, lui Langston i se acceptă demisia, iar Nick Stokes şi Catherine Willows sunt retrogradaţi pe motiv că nu au putut fi imparţiali şi că au încercat să-şi protejeze colegul anchetat. În aceste condiţii, din Seattle soseşte prin transfer un veteran al CSI, D.B.Russell (interpretat de Ted Danson). El este numit la conducerea turei de noapte a unităţii de criminalistică a poliţiei din Las Vegas şi nu are parte de o primire tocmai cordială din partea noilor colegi.

Ted Danson, actorul care din sezonul XII apare în rolul principal al serialului alături de Marg Helgenberger şi Elisabeth Shue, este deţinător a numeroase trofee Emmy şi Globul de Aur pentru producţiile în care a jucat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus