Skip to main content

UPC România, venituri de 74,2 milioane de dolari . Câţi abonaţi are compania

 
televizor
televizor

televizor

Abonaţii UPC România au adus companiei venituri în creştere în prima jumătate a lui 2014. Cifrele au fost anunţate recent de Liberty Global, compania-mamă a UPC, listată la bursă. Astfel, la 30 iunie 2014, UPC România număra 1,15 milioane de abonaţi, conform raportului financiar.

În plus, compania a înregistrat în România venituri totale de 74,2  milioane de dolari în primele şase luni ale acestui an, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a lui 2013. Pe atunci, UPC România a avut venituri de 68,9 milioane de dolari.

În ceea ce priveşte numărul abonaţilor, împărţirea se face astfel: 

  • 329.800 de abonaţi au cablu analogic -  un minus de 21.100 de abonaţi faţă de ultima raportare a număruluid e abonaţi, 31 martie.
  • 514.800 au acces la cablu digital, un plus de 21.700 de clienţi faţă de perioada amintită.
  • 306.600 au DTH, în scădere cu 22.600 faţă de raportarea de la 31 martie.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    Ririmel 1. Se merita sa platesti pentru o comptetitie premium ! Dar mamaliga numita liga 1 nu este o competitie premium ! :)) Nu este liga spaniei,germaniei , frantei , italiei si nici macar prima liga a rusiei ( mult mai interesanta de privit decat liga 1 romaneasca )
    2. In ceea ce priveste legalitatea atribuirii drepturilor este de discutat ! Exista discutii privind o ordonanta de guvern care ar impune licitatia pt evenimentele tv de importanta nationala ! Dar nu crezi ca ar fi fost bine ca LPF sa faca o licitatie cu strigare ! ar fi fost transparenta totala ! Nu ar mai fi riscat sa fie contestata de nimeni !
  • cristina cristina
    Sa ne uitam la tipicul privitorului de liga 1 ! In general sunt persoane cu venituri mici ! Tu crezi ca o sa dea cineva bani pe un produs sub -mediocru ! Hai sa vedem cati bani ar fi incasat detinatorul drepturilor daca ar fi mers pe varianta clasica ( bani atrasi din publicitate ) . La ora actuala sunt doar cateva formatii care atrag publicul : Steaua ,Rapid , Dinamo,U cluj ,Craiolguta si Petrolul ! Crezi ca intereseaza pe cineva un meci concordia -Ceahlaul ? :))
  • cristina cristina
    Si eu cred ca o sa se intample acest lucru ! Abinatul RCS este obisnuit sa vada si meciuri din ucl ( la upc nu o sa vada decat unul pe saptamana ) meciuri din UEL ( la upc tot unul pe saptamana ) plus celelalte competitii premium ! UPC nu ofera cest lucru abonatilor !
  • cristina cristina
    O surpriza pt tine ! Liga 1 nu se vinde ! este o competitie care ti-o pui la butoniera dar nu faci profit in Romania ! :))
  • cristina cristina
    Ririmel ne dai si o sursa pentru cele afirmate de tine ? Pretul record oferit de isb este de 27.500.000 de euro in conditile in care RCS si ROMTELECOM PLUS ANTENA GRUP oferisera 30.000.000 de euro pe sezoanele trecute !
  • Adi Adi
    UPC a doua firma din Romania??? UPC are venituri de 74 milioane DOLARI( asta ca sa para mai mult!!) iar Romtelecom are in acelasi interval 200 !!! milioane. UPC are 1,15 miloane abonati, Romtelecom 1,4 miloane ? Cum vine treaba ??Pagina de media chiar publica orice intoxicare??
  • Sensei Sensei
    Nu cred ca au mers chiar atat de departe incat sa cumpere actiuni la upc :)))). Doar ca sunt foarte idioti pe partea de marketing si isi bazeaza expansiunea pe niste miinciuni mascate. Vezi abonamentele belgavistan, unde ti se spune ca ai nelimitat, dar nu e asa :)))
  • noName noName
    Lăsaţi sentimentele la o parte şi vorbiţi concret pe cifre. UPC are 1milion de abonaţi iar iSB trebuie să plătească 30milioane€/an pentru Liga I. La preţul actual de 2,5€ pentru pachetul Fotbal de câţi abonaţi are nevoie ca să-şi scoată investiţia? Faceţi calculul şi o să vedeţi că urmează ţeapa secolului în fotbalul românesc. iSB va declara insolvenţa şi nu va plăti nimic la Ligă. Timpul o va dovedi.
  • george george
    UPC si-a facut bine temele. A stiut ce vrea. Au fost primii care au preluat Liga1 si abonatii au apreciat asta. Uitati-va la RDS si Rtc care nu stiu ce sa le spuna abonatilor cand sunt intrebati de Liga1.
  • cotea cotea
    Sa se aleaga praful de rcs. Niste boi. O sa mature upc cu ei pe jos intr-un an de Liga1
  • Dumitru Dumitru
    Cred ca s-a incheiat si aceasta agitatie cu look tv pentru ca unul dintre directorii lor a lansat un comunicat de presa in care a punctat clar ca nu exista nicio negociere cu rds sau rommtelecom si singurii cu care au contrat semnat sunt upc. Eu cred ca s-a facut lumina
  • catalin catalin
    pai vor mai creste cifrele astea acum ca sunt singurii cu Liga1
  • Lopez Lopez
    Liga 1 se vinde, indiferent de operatorul care o transmite. Cine nu crede ca cei din Upc au dat lovitura, inseamna ca nu a urmarit ce s-a intamplat cu audientele in ultimii ani. Mai ales daca acum, se pare ca rds si romtelecom nu vor cadea de acord cu look tv. Si o parte din acei abonati vor cauta alternative. Unde credeti ca se vor duce?
  • Onisoru Onisoru
    Poate ca aia de la rds au actiuni la upc si s-au gandit sa le creasca pretul asa ca i-au lasat doar pe ei cu Liga1. De la 1,1 milioane de abonati, in 5 ani, vor ajunge 3 milioane.
  • Lopez Lopez
    Vezi meciurile din campionatul nostru :) In alta parte nu le vezi. Asa ca poti sa inebunesti linistit :))))

Trimite un comentariu

sus