Skip to main content

VIDEO. Dragoş Pătraru, într-un promo, nerăbdător să-şi înceapă emisiunea la TVR 1

 
Dragos Patraru
Dragos Patraru

Dragos PatraruRealizatorul TV Dragoş Pătraru se arată extrem de nerăbdător să-şi înceapă emisiunea la TVR 1, într-un promo realizat în stilul caracteristic, difuzat de postul public.

Publicitate

"Abia aşteptam să încep. Am pregătit astăzi nişte materiale...", spune Dragoş Pătraru în debutul promo-ului. Vodea din off îl anunţă că abia pe 1 septembrie îşi poate începe emisiunea. "Alo, alo, domnul Pătraru, aţi venit şi ieri şi alaltăieri şi toată săptămâna. V-am zis, de la 1 septembrie aveţi emisiune, domne'". Pătraru insistă, că "mai sunt doar câteva zile", însă vocea din off este categorică "vă rog, să nu chem iar paza".

Potrivit promo-ului, Pătraru îşi începe emisiunea la Televiziunea Română pe 1 septembrie de la ora 23.00 şi va fi difuzată de luni până joi.

La jumătatea acestei luni, Dragoş Pătraru a anunţat într-un interviu acordat în exclusivitate Paginademedia.ro că se mută cu emisiunea "Starea naţiei" de la România TV la postul public.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Voi v-ati uitat la emisiunile lui?Ghita l-a trimis in concediu dupa care l-a bagat pe DD pe acel slot orar si ... pa.Se pare ca nu era bine ca mai facea misto de Sova,Mazare,etc nu numai de aia ai ui Base.Era singurul pentru care mai treceam pe RTV.Vom vedea pe audiente in cateva luni daca ramane la fel de bun si la TVR.Si da,va zbura si de acolo daca face ce a facut la RTV. :D
  • clau clau
    asta e infiltrat de ghita la tvr.e sageata lui sebi ghita nu mai puneti botul ca s-a suparat si a plecat..
  • Livia Pila Livia Pila
    Alta alegere marca Stelian Tanase. Nu e bun la RTV, e bun la TVR. Oare Tanase e pus acolo sa distruga cu totul SRTV? O rusine!!!! Rusine, Tanase, rusine Irina Radu, rusine Gherghescu!!!!

Trimite un comentariu

sus