Skip to main content

VIDEO. Motocicliştii, întâlnire cu Mircea Badea: „Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”. Badea: „M-am răzgândit”

 
mircea badea_motociclisti
mircea badea_motociclisti

mircea badea_motociclisti

Publicitate

Mai mulţi motociclişti l-au înfruntat aseară pe Mircea Badea, după ce acesta i-a înjurat pe unii dintre ei şi i-a ameninţat în direct că îi bate. Întâmplarea a avut loc chiar aseară, după ce s-a încheiat emisiunea În gura presei, după miezul nopţii.

Mircea Badea se afla în faţa sediului Antenei 3, alături de câţiva angajaţi ai postului, printre care Felix Rache şi Adrian Ursu.

Totul s-a întâmplat în prezenţa mai multor motociclişti dar şi a unor echipe de poliţie.

„Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?”, i s-a adresat un motociclist lui Badea. „Mă, tu acuma ce vrei exact de la mine”, îi spune acesta apropiindu-se de el şi dându-şi cravata jos de la gât. „Ai spus că tu te baţi, că nu ştiu ce, nu ştiu cum...”, i-a spus motociclistul.

„Sunt oameni negativi în partea moto, dar nu înjura o comunitate întreagă”, i-a spus un altul.

„M-ai ameninţat live, m-ai înjurat de mamă, mi-ai arătat semne obscene şi ai venit cu bâta la mine”, i-a mai spus acesta.„Păi, bate-mă”, i-a spus Badea, întinzând obrazul spre el. „Eu sunt aici, tu m-ai ameninţat pe mine. Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”, i-a răspuns motociclistul. „M-am răzgândit”, i-a spus Badea.

 Motociclist: Eşti de acord că violenţa naşte violenţă?

Mircea Badea: Da.

Motociclist: Nu ar fi fost mult mai simplu să spui pe post: Aş avea rugămintea ca motociclistul care trece să tureze mai puţin, că mă bruiază?

Mircea Badea: Prietene, lasă-mă, că ăla făcea special.

Tot aseară a venit la sediul Antenei 3 şi un biciclist care strigase într-o seară Badea, la puşcărie. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CHIRIAC CHIRIAC
    Badea, mama, lasa-i frate. Nu vezi ca vor sa se bage in seama si sunt rau-voitori, cauta scandal cu orice pret, n-au ce face altceva mai bun. Turma este intotdeauna mai curajoasa si penibilul ii este specific. Stimati motociclisti, scoateti-va, mai, fetele la un suc de morcovi, grape-fruit si altecele, ca-i mult mai intructiv. Si inca ceva. Maturizati-va.
  • Aras Aras
    Hai ca nu au fost motociclistii aia asa deranjati de badea!
    Oricum mircea badea are o valoare care deranjeaza!
  • Gica Gica
    Cat de frustrati baietii!! S-au simtit lezati in amorul propriu. Actiunea lor mare fas. Ce va asteptati bai minte de cocos, sa isi dea camasa jos si sa se bata pe 'romanteste' !? Ca unul normal la cap nu are ceva mai bun de facut. Multa prostie prin tara romaneasca. Pacat ca nu doare!!!
  • pontanacu pontanacu
    Cu aceasta ocazie ne-am lămurit ca spagatistu' e tare doar in gura, cand e vorba de fapte ii cam piere voinicia. Daca tot i-a injurat pe motocickisti si apoi a pus mana pe bata, de ce nu si-a respectat promisiunea? Daca lua 10 ani cu executare, asa cum se lauda,avea ocazia sa-i tina "spatele" lu' dom profesor:-) in celula ii facea emisiuni omagiale in di Rect...
    Ca sa rezolvam problema, eu propun ca pe timpul emisiunii, sa se oprească traficul in zona, sa nu cumva sa fie perturbata transmisiunea.
  • politicstand politicstand
    Gigi duru :)))
  • Lebanon Lebanon
    vi se pare normal ca o emisiune si un caracter ca Badea, cu o comunitate serioasa de "hateri" sa se realizeze intr-un spatiu asa expus? oare conducerea televiziunii nu este complice la asta? Pai daca sti ca lui Badea ii sare iute mustarul si ca are multi "prieteni" nu ii dai voie sa realizeze emisiunea din sosea. Asta daca nu ai interes cumva sa provoci tu circ ieftin sa ai subiect de autovictimizare. Televiziunea ar trebui sa isi asume situatia si consecintele intregii povesti. Dar mi-e teama ca a ajuns mai rau ca mult blamata OTV. Imi pare sincer rau pt ca... candva urmaream cu interes programele A3. Dar ce se intampla acum nu mai are nimic de a face cu meseria de televiziune si jurnalismul. Inca putin si se transforma in ring de box la propriu cu "basistii"
  • Andrei Andrei
    Cred ca trebuie sa fii un pic mai bine motivat (sau poate indoctrinat) sa te apuci sa-i faci scandal unuia ca mananca rahat la tv.
  • Andrei Andrei
    Pe un nimeni, ca mine si ca tine, ustura rau o amenda, mai ales daca e luata asa... la fluiera vantu...
  • Daniel Daniel
    E lume care filmeaza si politie de fata. Ala e un nimeni si n-are nimic de pierdut (in afara de o eventuala amenda), Mircea Badea cam are.
  • jmn jmn
    intreaga actiune (plus promovarea intensa) a motociclistilor mi se pare fara sens...adica...DE CE ? e unul care il uraste pe basescu. sunt altii care il iubesc intens. sa ne ducem sa ii harjaim motoarele cand lucrează...da' dă ce ? o simpla bagare in seama si o promovare fara sens, a unei actiuni efectiv fara sens. macar daca era o cauza nobila...asa, hai sa il injuram pe badea ca dupa miezul noptii are tupeul de a-l injura pe basescu.
  • snapshot snapshot
    Mirciulică a arătat că e Muciulică. Parcă văd că încă vreo câteva filmări de acest gen şi cu alţi zmei din Latrină ni-i va arăta în altă lumină. "par example" Radu Tudor s-ar putea să apară cu un cub de zahăr pe umeri, nu de piatră cum este prezentat.
  • dragos dragos
    de acord...daca nu iti place de mircea badea schimba postul tv si gata...dar actiunea asta a motociclistilor nu face decat sa ii dea dreptate lui badea, ca acestia au niste frustrari nerezolvate
  • rkmn rkmn
    Trebuie sa fi bolnav mintal ca din timpul tau liber sa nu ai altceva de facut decat te duci sa-i trancanesti unuia motorul la geam.
  • gigi gigi
    Singura justificare pentru comportamentul acestui Roman adevarat zis Lup mincinos , pentru toate neadevarurile spuse pe post si din imaginea de fata , sunt simplu :
    Banii care i primesc de la acest trust tată )) toti pe care i vezi acolo si ar vinde si mama pentru bani
    Alta explicatie nu exista doar Banii doar atat , nu conteaza nici un adevar .
    Astea sunt Lupii frate si e plina Tara de ăstea .
    Traiasca poporul !!!! asta mai rau sa nu fie , vorba romanului de rand ))))))
  • ion ion
    :))) un papagal.. un circar ieftin badea ala.. Apropos.. cine e mircea badea?

Trimite un comentariu

sus