Skip to main content

VIDEO. Povestea filmuleţului „Şi eu sunt Varan”, care satirizează Antena 3

 
Screen shot 2014-08-11 at 5.19.36 PM
Screen shot 2014-08-11 at 5.19.36 PM

Screen shot 2014-08-11 at 5.19.36 PMActorii de la Mondenii au povestit pentru Evenimentul zilei cum a apărut ideea clipului ce s-a răspândit pe internet. Ultima parodie a Mondenilor de la Prima TV, „Şi eu sunt varan” a fost vizualizată de mii de oameni în doar câteva ore.

Publicitate

Povestea videoclipului „Şi eu sunt Varan” s-a scris în câteva ore. Iniţiatorii de la Mondenii şi prietenii lor spun că au fost inspiraţi de evenimentele din ultimele zile: verdictul dat în cazul lui Dan Voiculescu, reacţia jurnaliştilor Antenei 3, dar şi „plimbarea” la Cotroceni iniţiată de aceştia.

„După o întâlnire Mondenii, am ajuns la concluzia că trebuie să facem ceva în legătură cu toată nebunia asta. Ni s-a părut un subiect bun de parodie. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva profesionist şi cu un umor de calitate”, a povestit actorul Alex Bogdan.

Ideea le-a aparţinut lui George Dogaru şi Bogdan Cotleţ, regizor şi, respectiv, actor la Mondenii. Lor li s-a alăturat Pavel Bârsan, care, alături de Bogdan Cotleţ a scris, într-o singură noapte versurile parodiei. La 10 ore după protestul Antenelor parodia „Şi eu sunt Varan” a Mondenilor era şi filmată.

„Bogdan a semnat versurile, împreună cu Pavel Bârsan. Au stat o noapte şi le-au scris. A doua zi, am înregistrat 10 ore, timp în care ne-am şi filmat şi asta a fost. Este un mesaj spontan, isteţ”, a mai povestit Alex Bogdan.

De la şpagatul lui Mircea Badea la „mieunatul” lui Felix Motanul.

Pe melodia „We are the World”, a lui Michael Jackson, artiştii au pus versurile inspirate de şpagatul lui Mircea Badea, „sintezele” lui Mihai Gâdea, mieunatul lui Felix, - „motanul ambiţios” sau „plimbarea” la Controceni a ziariştilor şi susţinătorilor Antenelor.

https://www.youtube.com/watch?v=rh2dcW4lBUQ

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un copil nevandut Un copil nevandut
    Ok, bravo bravisimo! Acum pana nu moare momentul, hai si cu parodia la celalalt video viral: Burci, the baby broker! sau nu...
  • Alexx Alexx
    Astept cu nerabdare si videoclipul piesei: "Si eu sunt baby-broker" cu C. Burci in rolul principal...
  • Mircea Mircea
    o singura eroare, atunci când ating ideea de Prunc; asta nu este permis, nicicum

    in rest, un clip inspirat, de ”jos pălăria” ! speranța României sunt tinerii care atacă hoția, căpătuiala, hahalerismul și încearcă să arate că se poate și altfel

    din păcate, Badea Mircea demonstreaza ca si oamenii ”tineri” pot fi la fel de răi precum ăia din vechime, de care nu mai scăpăm nici în zilele noastre - acest domn/tovarăș are un rol pe care îl joacă ... el știe ce urmărește (împreună cu ăia de îl patronează)
  • Las Piovras Las Piovras
    Aaaaaa! Acum am inteles de ce il ataca Antena 3, prin Badea, pe Burci...Da da da da! De la acest clip i se trage! Sau daca tot simt ca le fuge pamantul de sub picioare, trag haotic, in toate directiile! B1, Prima, ProTV, Digi24, Realitatea...mai nou Gandul, etc
  • Mm Mm
    Unele versuri par facute de copii,poate asta e targhetul lor.Altfel vocile sunt bune insa e dezamagitor sa vezi ca fac playback.
  • cristi cristi
    Poate nu au voce... zic si eu.
  • didi didi
    repet intrebarea pe care am pus-o si ieri: daca e un clip mondenii, unde sunt mirela zeta si andreea gramosteanu?
  • Gaetano Gaetano
    Foarte foarte TARE !!! Si ADEVARAT in acelasi timp. BRAVO !!!

Trimite un comentariu

sus