Skip to main content

ZIARELE DESPRE VOICULESCU. Toţi românii merg la mare, anteniştii – la “plimbare”

 
Voiculescu ziare Adevarul
Voiculescu ziare Adevarul

Voiculescu ziare Adevarul

Publicitate

GALERIE FOTO. Ziarele de azi scriu despre cazul Voiculescu şi de “plimbarea” de la Cotroceni, de la tabloide la quality şi la Ziarul Financiar (care deschide azi cu procesul ICA).

Toţi românii merg la mare, anteniştii – la plimbare”, titrează Adevărul pe prima pagină, subiectul de deschidere a ziarului. “Antena 3 vrea să câştige în stradă procesul pierdut de patron”, mai scrie Adevărul, notând că în stradă au fost 2.000 de oameni.

Paginademedia.ro vă prezintă cum au titrat subiectul şi celelalte ziare de azi:

Evenimentul zilei: “Manipulare şi minciună TV pentru Condamnatul Voiculescu: Cum au fost păcăliţi 1.000 de oameni să vină să salveze Antena 3”.

Mai multe pagini sunt dedicate subiectului.

Ziarul financiar:Afacerea Dan Voiculescu-ICA reclamă un audiet al privatizărilor din România”. “S-a descis cutia Pandorei”, spun analiştii.

Cotidianul scrie că decizia în premieră de “reversare” a privatizării frauduloase a unei companii dă speranţe ca statul să poată recupera acţiunile companiilor făcute cadou. Miza poate ajunge la zeci de miliarde de euro.

Jurnalul Naţional:Mereu împreună cu cititorii noştri”.

Pe prima pagină, ziarul deţinut de familia Voiculescu pune un text semnat de redacţie, care îşi declară solidaritatea cu proprietarul trustului.

România liberă:Voiculescu banii înapoi”.

Prin sentinţa Curţii de Apel de vineri, o parte din sumele furate se vor întoarce la stat, scrie ziarul despre recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.

Libertatea:Dan Voiculescu va plăti chirie în propria casă”.

Pe prima pagină, tabloidul notează că aceasta este una dintre metodele prin care se încearcă recuperarea unei părţi din prejudiciul de 60 de milioane de euro pe care mogulul Antenelor l-a adus statului în privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare. Subiectul e acoperit pe trei pagini.

Voiculescu ziare EVZ

Voiculescu ziare Jurnalul

Voiculescu ziare Libertatea

Voiculescu ziare Romania libera

Voiculescu ziare ZF

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    @ziarul financiar CORECT!!!
    as vrea sa se investigheze toate privatizarile de dupa 1990 si sa se recupereze si prejudiciile din privatizarea aro campulung, intreprinderea republica, tepro iasi, ductil steel campia turzii, mechel targoviste, roman brasov, rafinaria astra, petromidia, rafo onesti, combinatul de la calan, combinatul de la hunedoara, promex braila si alte multe mii de tunuri date economiei si statului roman. as vrea sa se investigheze modul in care s-au defrisat suprafetele impadurite din romania, modul in care s-au construit (sau nu) autostrazi, in care s-au facut asfaltari si s-au schimbat borduri. as vrea sa se ancheteze la modul cel mai serios modul in care se fac returnarile de tva in romania. as vrea sa stiu daca modul de viata al parlamentarilor si ministrilor, casele in care stau si masinile pe care le conduc sunt justificate din salariile pe care le au.
  • pixel pixel
    benefica plimbarea antenelor. a vazut si base cu cine are de-a face, zic. paote avea o alta impresie

Trimite un comentariu

sus