Skip to main content

12 Septembrie. Cotidianul german Handelsblatt publică un articol în apărarea omului de afaceri Dan Adamescu, arestat preventiv

 
Adamescu ZF
Adamescu ZF

Adamescu ZFPARTIZAN. Sub titlul "Conditii inadmisibile/ Investitorul de origine germana este retinut in Romania - probabil nevinovat" cotidianul german Handelsblatt publica, in editia tiparita de miercuri, 10 septembrie, un articol favorabil omului de afaceri Dan Adamescu, aflat in arest preventiv, scrie HotNews.ro. Articolul este semnalat si de Deutsche Welle in sectiunea revista presei pe pagina online. DW noteaza ca Handelsblatt pune la indoiala vinovatia lui Adamescu.

"Cea mai mare greseala de fundamentare a procesului de extinere spre Europa de Est a UE este, in opinia fostului Ministru ceh de externe Karel Schwarzenberg, sistemul juridic disfunctional" - asa incepe articolul publicat de Handelsblatt.

Cotidianul german Handelsblatt publică un articol în apărarea omului de afaceri Dan Adamescu, arestat preventiv


STUDIU. Achizitiile automatizate de spatiu publicitar in medii digitale (programmatic buying) au atins, in 2013, valoarea de 2,1 miliarde de euro, in crestere cu 111% fata de anul anterior, potrivit unui studiu prezentat, ieri, de asociatia industriei europene de comunicare online, IAB Europe, notează HotNews.ro. Cercetarea arata piata vest-europeana de programmatic a crescutde la circa 950 de milioane de euro in 2012 la peste 1.930 de milioane in 2013, in timp ce piata central si est-europeana, mai putin dezvoltata, a crescut de aproape 5 ori, de la 33 de milioane la 147 de milioane de euro.
Potrivit studiului IAB, daca in 2012 programmatic-ul revendica 11.9% din piata totala de display online, in 2013 el a reprezentat 21,3% din aceasta piata.
Publicitatea in medii digitale cumparata automatizat, in Europa, estimata la 2,1 miliarde de euro in 2013 - studiu IAB Europe


NOUTATE. Grupul american Google permite, începând de miercuri, utilizarea aplicaţiei sale Hangouts de pe dispozitivele mobile pentru efectuarea de apeluri vocale gratuite sau cu costuri reduse pe internet, după modelul serviciului Skype, scrie Mediafax.
"Hangouts permite deja trimiterea unui mesaj rapid şi demararea unei conversaţii video în grup" , a explicat unul dintre directorii de produs din cadrul grupului Google, Amit Fulay, într-o notă explicativă publicată pe blogul companiei.
Google permite efectuarea de apeluri vocale gratuite pe internet

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus