Skip to main content

17 Septembrie. Loredana Groza: „«Vocea României» este cel mai tare show de talente muzicale din România, restul nu contează“

 
Vocea Romaniei
Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

Publicitate

INTERVIU. Loredana Groza (44 de ani) a declarat într-un interviu pentru Adevărul că „Vocea României“, emisiune ce a revenit aseară la Pro TV, este „cel mai tare show de talente cu voci din România“.

Loredana, despre competiţia cu X Factor: Sincer, nu mă interesează. Noi ştim ce facem, avem un show care, de când s-a lansat, s-a dovedit a fi cel mai tare show de talente cu voci din România şi restul nu contează.

Prima ediţie va concura cu show-ul lui Dan Negru, „Next Star“. Acesta a declarat că va fi un adevărat război, că „Vocea“ e un colos internaţional, iar „Next Star“ este un show românesc 100% . Credeţi că are vreo importanţă acest aspect pentru publicul român?

Loredana Groza: Cred că un show este un show şi cred că nu există războaie. Războaiele le fac doar oamenii care gândesc în sensul acesta negativ, cred că este o bucurie să ne întâlnim cu fanii noştri, nu mă interesează ce alte showuri sunt pe alte canale sau dacă sunt româneşti sau chinezeşti sau turceşti. Cred că publicul nu la asta se uită, publicul se uită la spectacol, oamenii vor să fie distraţi şi cu cât o faci mai bine, cu atât eşti mai tare.
INTERVIU Loredana Groza: „«Vocea României» este cel mai tare show de talente muzicale din România, restul nu contează“


REACŢIE. Invitati la o dezbatere despre cultura antreprenoriala la romani, Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines, a vorbit despre nevoia unei promovari la scara larga a cunostintelor legate de mediul de afaceri, scrie Wall-Street.ro.

Omul de afaceri sustine ideea popularizarii culturii antreprenoriale prin intermediul mass-media. El da exemplul unui proiect de televiziune in care a fost implicat, Arena Leilor, al carui succes nu l-a putut anticipa. „Aceasta emisiune a fost scoasa din grila televiziunii romane dupa sapte ani si te intrebi de ce", spune presedintele Eurolines.

Lipsa emisiunilor care sa promoveze antreprenoriatul este o lacuna a mediului de afaceri romanesc, din perspectiva lui Dragos Anastasiu. "Nu avem emisiuni care sa stimuleze antreprenoriatul, in schimb avem emisiuni care sa stimuleze gatitul".
Dragos Anastasiu: Avem nevoie de mai multe emisiuni TV despre antreprenoriat


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Normal că doar VOCEA contează din moment ce e susţinută de PRO pe toate planurile şi ia bani de la ei, mâine-poimâine vor ajunge să conteze şi celelalte pe care ea le desconsideră acum.

Trimite un comentariu

sus