Skip to main content

26 Septembrie. Sindicatul din TVR a sesizat Parchetul în cazul celor 4,5 milioane euro nerecuperate de la Splendid Media. Stelian Tănase: E o problemă de dinainte de venirea mea la TVR

 
Intalnire presa- TVR_
Intalnire presa- TVR_

Intalnire presa- TVR_SESIZARE. Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR (SPUSTV) a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în privinţa datoriei de aproximativ 4,5 milioane de euro pe care conducerile care s-au succedat la şefia SRTv nu au recuperat-o de la regia de publicitate Splendid Media, scrie Mediafax.

Sesizarea a fost depusă, marţi, de SPUSTV, sindicatul reprezentativ din TVR, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după cum a declarat joi, pentru Mediafax, Dragoş Bocanaciu, preşedintele sindicatului.

Sindicatul din TVR a sesizat Parchetul în cazul celor 4,5 milioane euro nerecuperate de la Splendid Media. Stelian Tănase: E o problemă de dinainte de venirea mea la TVR


EROARE. Reprezentanţii Centrului de Cultură ”Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu spun, referitor la reclame ale CEC Bank cu imaginea şi vocea marelui artist, că nu împărtăşesc ”folosirea în mod eronat” de date şi imagini cu sculptorul, solicitând ”o corecţie imediată a erorilor”, notează Mediafax.
”Centrul Municipal de Cultură «Constantin Brâncuşi» consideră că orice demers cu privire la viaţa şi opera lui Brâncuşi, care poate induce opiniei publice informaţii false sau deformate, fără o documentare prealabilă şi consultarea unor specialişti de marcă în domeniu, poate aduce prejudicii grave de imagine celui denumit părintele sculpturii moderne”, se arată în comunicatul citat.
Centrul de Cultură din Târgu Jiu denunţă ”erori” în reclama cu Brâncuşi şi cere ”corecţie imediată”


MARCĂ ÎNREGISTRATĂ? Vedeta autohtona Bianca Dragusanu este pe cale sa ajunga marca inregistrata, scrie DailyBusiness.ro.
Victor Slav, fost prezentator al rubricii meteo de la Stirile Pro TV, a depus cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in vederea inregistrarii marcii "Bianca Dragusanu". Cererea a fost depusa pe 17 septembrie, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul OSIM.
Brandul este inregistrat pentru produse si/sau servicii grupate pe clasele 25 (articole de imbracaminte si incaltaminte, articole pentru acoperirea capului) si 35 (publicitate, conducerea si administrarea afacerilor, lucrari de birou).
Bianca Dragusanu devine marca inregistrata


UTILIZATORI. YouTube, site-ul de partajare de fişiere video deţinut de Google, are 6,5 milioane de utilizatori unici, în fiecare zi, în România, muzica fiind într-o zonă care "generează mult succes şi implicit multe venituri pentru artişti", potrivit lui Dan Bulucea, Country Manager la Google România, relatează Mediafax.
Potrivit lui Dan Bulucea, în fiecare minut se încarcă pe YouTube echivalentul a o sută de ore de video, o parte din acest conţinut având miliarde de vizualizări.
Google: YouTube are 6,5 milioane de utilizatori unici zilnic în România. Muzica generează succes şi multe venituri pentru artişti

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus