Skip to main content

60 mil. euro, preţul cerut de unul dintre acţionarii RCS&RDS pentru pachetul deţinut. Vedeţi aici structura complicată a acţionariatului uneia dintre cele mai mari companii din România

 
RCS&RDS
RCS&RDS

RCS&RDSSfetozar Bugarszki, unul dintre cei mai impor­tanţi acţionari individuali ai companiei de cablu RCS& RDS, care a contribuit la dezvoltarea operatorului la finele anilor ’90, dar nu mai este în prezent implicat în manage­ment, a scos la vânzare - printr-un anunţ publicat în ediţia de astăzi a Ziarului Financiar - un pachet de 6% din titlurile RCS Manage­ment - compania care îi grupează pe toţi acţionarii români ai gigantului de pe piaţa de cablu.

Publicitate

Prin participaţia la RCS Management, Sfetozar Bugarszki controlează 3,59% din compania RCS&RDS, scrie ZF.ro.

„Subsemnatul Bugarszki Sfetozar vând participaţiile deţinute la societatea RCS Management SA - acţionar la societatea RCS&RDS SA, reprezentând 6% din capitalul social al societăţii, cu preţul de 60.000.000 euro“, conform anunţului care apare în ediţia de astăzi a ZF.

Dacă tranzacţia s-ar realiza la acest preţ RCS&RDS ar fi evaluată la 1,7 mld. euro. Oferta de vânzare a acţiunilor la RCS Management a fost transmisă iniţial către Zoltan Teszari, acţionarul majoritar al companiei de cablu, dar acesta nu a transmis niciun răspuns, a declarat pentru ZF Maria Lavinia Tec, avocatul desemnat de Sfetozar Bu­garszki să gestioneze vânzarea acţiunilor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • popaduhu popaduhu
    cam cusuta cu ata alba situatia

Trimite un comentariu

sus