Skip to main content

8 Septebrie. Zuckerberg: WhatsApp va fi cel mai popular serviciu de mesagerie, cu 3 miliarde de utilizatori

 
Mark Zuckerberg , Facebook
Mark Zuckerberg , Facebook

Mark Zuckerberg , FacebookPREVIZIUNE. Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, estimează că numărul utilizatorilor serviciului WhatsApp va atinge 3 miliarde de persoane în viitorul apropiat, menţionând că Facebook este pregătită să cheltuiască miliarde de dolari pentru ca tot mai mulţi oameni să beneficieze de acces la internet, scrie Mediafax.

"Cred ca WhatsApp va fi cea mai populară platformă de mesagerie de text din lume, şi mai cred că serviciul va conecta două sau trei miliarde de persoane", a declarat Zuckerberg, citat de Bloomberg.

Zuckerberg: WhatsApp va fi cel mai popular serviciu de mesagerie, cu 3 miliarde de utilizatori


ŞTIRI INDEPENDENTE. Membrele trupei Pussy Riot au lansat un serviciu online independent de ştiri, denumit Mediazona, care se va axa pe transmiterea unor informaţii despre instanţele şi sistemul penitenciar din Rusia, dar şi despre aplicarea legii în această ţară, notează Mediafax.

Site-ul www.zona.media lansat de membrele trupei Pussy Riot, care au fost condamnate la doi ani de închisoare pentru o "rugăciune-punk" anti-Putin, este editat de jurnalistul rus Sergey Smirnov şi este realizat în limba rusă, potrivit nme.com.
Membrele trupei Pussy Riot au lansat un serviciu independent de ştiri în Rusia

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    lol, snapschat secure? pe ce lume te afli prietene
  • biaggio biaggio
    Mai incearca la corectura aia, poate iese
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Da, ai dreptate. Am corectat, mersi!
  • ema ema
    8 Septembrie....August a trecut de mult
  • alex alex
    Tukenberg asta mai crede multe.WhatsApp o sa ajunga la vreun miliard de utilizatori si o sa inceapa sa scada,la fel cum scade si FB.Principalul motiv este lipsa securitatii si lipsa de respect fata de datele personale.Retelele de socializare si platformele de mesagerie care sunt criptate si au respect fata de viata privata sunt din ce in ce mai cautate.A se vedea Snapchat pe care chinezii(sper sa nu) vor sa-l cumpere cu 10 mld de dolari,desi nu a produs un cent pana acuma.

Trimite un comentariu

sus