Skip to main content

Adrian Sobaru, audiat la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1

 
adrian-sobaru
adrian-sobaru

adrian-sobaruAdrian Sobaru a fost dus de poliţişti, astăzi, la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, pentru a fi audiat, urmând ca procurorii să decidă dacă vor cere instanţei arestarea lui preventivă sau dacă va fi cercetat sub control judiciar, scrie Mediafax.

Publicitate

Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost reţinut miercuri seară de către poliţişti, pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului.

Poliţiştii l-au adus joi dimineaţă pe Sobaru din arest la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, unde va da o declaraţie în faţa procurorilor. La finalul audierilor, procurorii vor decide dacă vor cere instanţei să emită un mandat de arestare pe numele lui Sobaru sau dacă acesta va fi pus în libertate, după expirarea ordonanţei de reţinere emisă miercuri, pentru 24 de ore.

La intrarea în sediul Parchetului, Adrian Sobaru nu a făcut nicio declaraţie. Avocatul acestuia a venit la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 pentru a fi prezent la audieri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus