Skip to main content

ŞOC ÎN LUMEA MEDIA. “Am fost locotenent colonel sub acoperire”. Robert Turcescu, mărturisire în direct la B 1: “Documentele sunt reale. De mâine nu mai fac emisiunea”

 
Turcescu Livret Bun 1
Turcescu Livret Bun 1

Turcescu Livret Bun 1

Publicitate

Mesajul postat azi de Robert Turcescu pe blogul lui, în care declara că a fost locotenent colonel sub acoperire, au fost clarificate în direct la B1, la emisiunea Sorinei Matei: “Documentele sunt adevărate”.

Robert Turcescu a confirmat datele pe care le-a postat pe blog şi a punctat că, de mâine, nu va mai realiza emisiunea de la B1. După jumătate de oră, Turcescu a plecat din emisiune, fără să răspundă întrebărilor celor din studio.

Astăzi, Robert Turcescu a publicat pe blog un text cu titlul Mărturisire şi spovedanie. Ziaristul a postat copii ale unui livret militar cu fotografia lui şi două ştate de plată pe care scrie că sunt “sumele de bani pe care le-am primit”.

Livretul militar menţionează că Robert Turcescu a fost avansat în 2010 la gradul de locotenent-colonel de Unitatea Militara 02515 B. Hotnews.ro scrie că acesta este indicativul Direcţiei personal şi mobilizare din Statul Major General, Bucuresti.

Textul lui Turcescu:

"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor!"

Turcescu Livret Bun 2

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mannixg mannixg
    "sa fie un ofiter acoperit in ziua de azi doar un turnator imputit?"
    In special dintr-o anumita zona a tarii, cu cei mai rupti in k....r romani, se "selecteaza" si unii si altii.
  • dan dan
    si totusi pe 30 octombrie (parca) se va vedea ce mai buna campanie de promovare a unui fil romanesc. Actorul Turcescu e magistral ca ofiter de marketing DE CE EU?
  • steff steff
    romania iubeste telenovelele, si accepta idiotenia
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Foarte buna provocarea, de tip turnesol. Foarte inteligenta inscenarea si cu destul de mult curaj. Este un livret militar de ofiter in rezerva, asa cum au toti cei care au facut o facultate si au facut armata. Cine a platit asta, ca Robert sa stea pe tusa pina dupa rezultatul alegerilor, este si cu bani, si tare. Misto. Asteptam episodul urmator.
  • dana dana
    domnule Pelea, daca nu va dati seama de gravitatea problemei, nu mai stiu ce sa spun. Ofiterul sub acoperire a pozat in lider de opinie si s-a angajat politic, a condus dezbateri, chiar si ultima confruntare dintre candidatii la alegerile trecute. Extrem de grav. Cu asta se ocupa Armata?
  • dana dana
    ce coloana vertebrala sa aiba Turcescu cand el, ofiter al Armatei romane s-a angajat politic fiind primul pupincurist(scuzati) al tarii? sa se ocupe cu securitatea, nu cu politica daca e ofiter sub acoperire al Armatei.
  • Florin Florin
    Acum e OM? Dar acum 2 ani cand a fost acuzat de alti mizerabili, aia ai lui Voiculescu, ca ar fi colonel, ce facea OMul? Facea misto in emisiune, avea pantalonasi de soldatel.
  • andrei andrei
    sa fie un ofiter acoperit in ziua de azi doar un turnator imputit? de ce ma rog a fi ofiter acoperit ar fi un stigmat? pai ce datoria lui era sa-i toarne pe colegii de redactie sau sa fie formator de opinie?? mai ganditi-va si la faptul ca fiind un ziarist cunoscut si inca unul apreciat avea intrare in anumite cercuri , care pentru un serviciu de informatii putea sa reprezinte un iinteres
  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    Interesul fesenist de a nu darui, macar de sufletul Marii Uniri in postromânism, Palatul Primaverii ca sediu UNESCO pt Muzeul Literaturii nu poate sugruma Creatia, ba chiar lungeste listele de carti bune pentru Luminarea Poporului. Sa nu uitam ca inainte de a arbitra morile de palavre, precum duelul Geoana-Basescu 2009, dl Robert Turcescu este un seismectual, un SCRIITOR capabil să declanseze pâna si demagogilor cutremure de constiinta: http://www.polirom.ro/catalog/autori/turcescu-robert/
    Se confirma, vasazica, diagnoza ca nu pot fi arse etapele europenizarii civice si in 2014 traim de fapt momentul Havel, sa fi ales si noi in RO presedinte un SCRIITOR, cult si care sa se comporte ca un fel de rege, sanse având daca s-ar fi incumetat si dnii Liiceanu, Iaru, Plesu, Boia, Manolescu, Hurezeanu, Stelian Tanase, C.T. Popescu, Petru Clej, Ion Cristoiu, Razvan Radulescu, Sorin Iliesiu, Horatiu Pepine, Alex Stefanescu, Mircea Toma/ Dinescu/ Mihaies... Poate doamnele Alina Mungiu-Pippidi, Ileana Malancioiu, Marta Petreu, Mihaela Radulescu si Gabriela Adamesteanu. Si poate candidatii Nobel Breban, Cartarescu si Vosganian, propusi de USR...
  • ion ion
    Dar daca un om vine si marturiseste o crima???? Si daca omora pe cineva acum 16 ani ,acum era liber,nu?
  • Bogdan Bogdan
    Scuza-ma ca intervin, dar nu poti compara un violator de copii cu un locotenent-colonel sub acoperire ..... sincer ....
  • vasea vasea
    daca un violator de copii vine, recunoaste, vantura numele lui Iisus si isi cere iertare, devine demn de respect si de admirat? un lacom si un turnator mizerabil care s-a vandut pe 25 de milioane pe luna. mai ieftin ca o tarfa de centura, mai josnic si mai fara de spirit ca pestele curvei de centura.
  • raul raul
    Si voi, cei care ati scris impotriva acestui om model, sa zicem asa, sunteti niste PNL-isti imputiti care asteptati sa ajunga "idolul" vostru la putere, pentru a fura mai mult decat furati acum. Frustratilor si incompetentilor.
  • fane fane
    un fariseu, ingamfat si arogan ! rusine !!
  • andrei andrei
    Cum poti sa aplauzi ma un jegos de turnator?

Trimite un comentariu

sus