Skip to main content

ŞOC ÎN LUMEA MEDIA. “Am fost locotenent colonel sub acoperire”. Robert Turcescu, mărturisire în direct la B 1: “Documentele sunt reale. De mâine nu mai fac emisiunea”

 
Turcescu Livret Bun 1
Turcescu Livret Bun 1

Turcescu Livret Bun 1

Publicitate

Mesajul postat azi de Robert Turcescu pe blogul lui, în care declara că a fost locotenent colonel sub acoperire, au fost clarificate în direct la B1, la emisiunea Sorinei Matei: “Documentele sunt adevărate”.

Robert Turcescu a confirmat datele pe care le-a postat pe blog şi a punctat că, de mâine, nu va mai realiza emisiunea de la B1. După jumătate de oră, Turcescu a plecat din emisiune, fără să răspundă întrebărilor celor din studio.

Astăzi, Robert Turcescu a publicat pe blog un text cu titlul Mărturisire şi spovedanie. Ziaristul a postat copii ale unui livret militar cu fotografia lui şi două ştate de plată pe care scrie că sunt “sumele de bani pe care le-am primit”.

Livretul militar menţionează că Robert Turcescu a fost avansat în 2010 la gradul de locotenent-colonel de Unitatea Militara 02515 B. Hotnews.ro scrie că acesta este indicativul Direcţiei personal şi mobilizare din Statul Major General, Bucuresti.

Textul lui Turcescu:

"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor!"

Turcescu Livret Bun 2

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • etc.etc etc.etc
    Nu vedeti ca este o poza luata de pe un filmulet sau una folosita in promo-uri, in livretul militar iti pune poza tip pasaport.
  • Mircea PELEA Mircea PELEA
    Seara de 21.09.2014 de la B1 TV, va ramane memorabila Un lucru extraordinar se intampla acum dupa 25 de ani de la evenimentele din Decembrie '89. Numai un OM adevarat si cu adevarata coloana vertebrala poate sa fie atat de sincer si sa recunoasca public totul despre identitatea si activitatea sa.
    Sincere felicitari draga Robert Turcescu !
    Bine ar fi daca toti cei care se afla in aceasta situatie sa o faca cu multa demnitate precum Robert Turcescu.
    prpf. Mircea PELEA
    ex-jurnalist
    jurist

Trimite un comentariu

sus