Skip to main content

Antenele vor reintra pe FocusSat, după şapte luni de absenţă

 
Intact sediu
Intact sediu

Intact sediu

Posturile trustului Intact au bătut palma cu UPC pentru a reintra în grila de programe a FocusSat, operator DTH, potrivit HdSatelit.

Din informaţiile paginademedia.ro, UPC urmează să depună mâine la Consiliul Naţional al Audiovizualului noua grilă de programe, posturile urmând să intre după această dată.

„Intact Media Group anunţă semnarea unui parteneriat comercial multi-anual cu UPC/Focus Sat, conform cu strategia companiei de ieşire din must-carry. Parteneriatul intră în vigoare începând de la 1 septembrie şi include, pe lângă distribuţia posturilor Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia,  ZU TV si platforma online Antena Play”, au declarat reprezentanţii Antena Group într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Posturile grupului Intact ies de pe operatorul FocusSat din data de 6 februarie, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. “Partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali“, au spus oficialii Antena Group la momentul respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CristiM CristiM
    Ionut, RDS are 500 Mbps si 1000 de Mbps de anul trecut. Toate serviciile printr-un singur cablu este deja normalitatea la toti operatorii. In orasele resedinta de judet RDS a cablat toate scarile cu fibra optica pentru a intra cu ea in casa la fiecare client. La ce infrastructura te referi? RCS&RDS are cea mai mare acoperire cu cablu. UPC nu e nici macar pe locul doi, iar la fibra optica in majoritatea localitatilor este depasit nu numai de RDS si de Nextgen, dar si de provideri locali de internet. Pana la faza cu LookTv (atentie Liga1 este la Look TV , nu la UPC) UPC era o firma in moarte clinica tinuta in viata artificial.
  • gaby gaby
    discovery e retransmis si de romtelecom si akta si de alti operatori mai mici
  • CABLEMAN CABLEMAN
    bai leo de la ... strehaia ... incurci cablu coaxial al UPC -ului cu cele doua variante ale RDS-ului : CA.TV. pe coaxial si Internet pe UTP ... Sa mai vorbim de ONT-uri si fibra direct in casa ??? Asa ca ciocu mic sclav UPC !!!
  • leo leo
    Pai si la rds prin ce sunt transmise serviciile, prin sarma de rufe. Nu tot pe un singur fir este tot. Iar net de 500mb este de 1 an la rds chiar si de 1 gb. Intai vezi ce si cum si dupa vorbeste.
  • upc ul lui peste prajit upc ul lui peste prajit
    Care depasiri la toate capitolele Ionute ??? Ai mancat o savarina de la madam sef UPC si ai inceput sa-i ridici in slavi ? De ce nu spui ca UPC ai preturi duble fata de RDS ... , la UPC ai cel mai varza internet venit pe cablu coaxial 150 down , 6 up ... , ca exemplu ... La UPC nu vezi cu adevarat un canal premium de sport ce sa contina fotbal din Liga Spaniola , Liga Italiana , Campions Leage , etc... La UPC nu ai acces la telefonie mobila nelimitata la doar 5 euro ... Ce avem la Upc ??? Stim foarte bine ...
  • Ionut M Ionut M
    Din contra, Upc-ul incearca sa atraga cat mai multi abonati de la concurenta si nu numai prin investitiile facute si prin ofertele lansate. Si-au suplimentat lista de programe TV cu Liga 1, un generator foarte mare de audienta, au o multime de programe HD, 3D, sunt singurii care mai transmit postul Discovery. La nivel de infrastructura, sunt de 3 ori peste RDS. Gandeste-te ca toate cele 3 servicii ale UPC iti sunt livrate pe un singur cablu. Au introdus de cateva saptamani si un upgrade la viteza de net de pana la 500 Mb/s.
    Personal, iti garantez ca i-au depasit pe cei din Rds la toate capitolele
  • Nyan Nyan
    Nu era clar ca interesul financiar al RDS conteaza mai mult decat ce isi doresc abonatii? Chiar mai aveam nevoie de dovezi?
    Dar si partea asta financiara cred ca e in scadere, din moment ce ei doar reduc lista de programe si nu vin cu nimic nou, macar de acelasi nivel
  • andrei andrei
    Compania de cablu "premium" a introdudus in grila haznalele ( canale "premium" ce sa faci.:))) Nenorociti astia de la upc ii cam obliga pe aia de la RCS sa pastreze si ei in viitor haznaleele pe cablu analogic si tv. Puteau foarte bine sa refuze atat upc cat si RCS dar aia de la upc vor sa faca rost de cat mai multi fraieri si dupa sa vanda compania. Aia de la upc sunt de vanzare de mult timp dar nu s-a gasit vreun cumparator pentru ca sunt prea mici. UPC nu are palnuri pe termen lung in Romania asa cum are RCS&RDS de investesc in servicii cat mai bune.
  • Monica Angela Monica Angela
    Au intrat deja. Este o decizie buna a focus sat`ului. Felicitari, ati ales un post profesionist de transmis.
  • parerea mea parerea mea
    De accord cu primele 3 fraze, mai putin cu ultimele 2.
    Aici vorbim despre decizii de business. RDS-ca si intact- este o societate comerciala care isi propune sa obtina profit, nu o societate de binefacere, ca sa puna mai presus de toate "interesul abonatilor".
    Cum cei de la RDS au aproape jumatate din piata, in momentul in care A1 & A3 vor iesi din must carry, eu sa fiu in pielea managerului de la RDS le-as cere bani pentru retransmisie. Sa vezi atunci soc si emisiuni la A3!:))
    Daca insa treci de acest soc si te gandesti mai bine, si Intact urmareste tot rezultate financiare, ii doare'n bashca de interesul telespectatorului.
    Odata Intact iesit din MC, RDS nu mai este obligat sa-l preia, il da afara in secunda 2 si-i spune lui Alexandrescu: maistre, cat dai sa-ti vezi canalili in 3 milioane de gospodarii?
    Cu asemenea cota de piata eu as fi cerut bani si de la pro TV, chiar si ceva simbolic, asa ca de la un lider de piata la altul!:)
    Nu vrea sa marce euroiu, ii lasa pe bara.
    RDS va pierde in 1-2 luni cca 3-400 mii de abonati (nucleul "dur" al A3, asta daca nu scade pretul abonamentului cu cativa Ron, caz in care s-ar putea sa nu piarda asa mult), dar audineta intact scade la jumatate, a nu se uita ca RDS a supravietuit ca market leader si dupa ce a renunta la Discovery, la Intact pe DTH si cel mai probabil ca vor ramane si daca nu dau Liga 1.
    ca si in cazul Pro Tv, puterea si acoperirea brandului, aici in corelatie si cu inertia abonatilor, vor iesi invigatoare.
  • pacepa pacepa
    hahahhaa preconizam ca asa va fi! si-ar pierdut aia clientii si incasarile, de-aia :))))
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Vrei mizerie, plateste suplimentar, gogule!
  • geo geo
    In mod normal, ieșire Anteleor din must-carry nu se va produce inainte de 1 ianuarie 2015...asta pentru ca sunt alegeri prezidentiale si trebuie incheiate acorduri similare si cu Romtelecomul rebrenduit, si cu Orange TV si cu acei cablisti mai mici care vor ceda santajului financiar...cit despre RCS@RDS nu cred ca vor face pasul...pentru ca pe sefi nu ii intereseaza Antenele, cum nu I-a interest Discovery, Liga 1 si multe altele...asta pentru ca interesul financiar este mai important decit al abonatilor.
  • noName noName
    Au intrat deja.

Trimite un comentariu

sus