Skip to main content

AUDIENŢE. MasterChef cu noul juriu, la prima ediţie pe prima poziţie. Câţi români s-au uitat la show-ul de pe Pro TV

 
MasterChef
MasterChef

MasterChef

Publicitate

MasterChef a început aseară la Pro TV, cu un nou juriu - Patrizia Paglieri, Foa şi Adi Hădean şi cu o nouă echipă de producţie - Media Factory (în locul trupei coordonate de Mona Segall). Ce rezultate a scos show-ul? Cum s-a descurcat emisiunea în noua formulă?

Datele de audienţă arată că Pro TV a fost pe prima poziţie în clasamentele de audienţă, pe toate cele trei targeturi: naţional, urban şi comercial.

Pe lângă juriu şi echipa de producţie, o altă noutate este data şi ziua startului de sezon.

DATE DIN ISTORIE.  Anul trecut, MasterChef a avut două ediţii, în perioade diferite.

Una a fost în primăvară, care a început pe 5 martie, într-o marţi. Audienţele: 1,7 milioane pe naţional şi peste un milion la oraşe. A fost depăşit atunci de Suleyman pe aceste targeturi, dar a câştigat comercialul. Audienţele de atunci, aici.

A doua ediţie a fost în toamnă, însă a fost un sezon special, cu celebrităţi. A debutat mai târziu decât acum, pe 22 octombrie, într-o zi cu Suleyman şi cu meciul Steaua - Basel. Rezultatul: 1,6 milioane de români pe minut, dintre care 950.000 de la oraşe. Şi în toamnă, fost sub Suleyman pe naţional şi urban, dar peste el la publicul comercial.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele acestor programe:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, aproape 1,5 milioane de români s-au uitat la MasterChef în fiecare minut. Pro TV a fost pe prima poziţie, urmat de Antena 1, cu 1,1 milioane şi Kanal D, cu un milion.

Vârf naţional: 2,05 milioane de telespectatori, la 21.43

URBAN. Debutul MasterChef a fost urmărit, la oraşe, de 870.000 de telespectatori pe minut. După Pro TV, în top au urmat tot Antena 1 (640.000) şi Kanal D (cu 580.000).

Vârf urban: minutul de aur a fost tot 21.43 - 1,15 milioane de telespectatori.

COMERCIAL. Cotă de piaţă mai mare pentru MasterChef pe segmentul între 18 şi 49 de ani: un sfert dintre cei din target care se uitau la televizor erau pe Pro TV. În cifre absolute: 540.000 de telespectatori pe minut.

Pe locul doi a fost Antena 1, cu 384.000.

Audienţa posturilor TV luni, 15 septembrie, pe intervalul emisiunii MasterChef, la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.481.000 8 16,2
2 Antena 1 1.129.000 6,1 12,3
3 Kanal D 999.000 5,4 10,9
4 Antena 3 804.000 4,3 8,8
5 Romania TV 361.000 2 4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 15 septembrie, pe intervalul emisiunii MasterChef, în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 868.000 8,6 17
2 Antena 1 637.000 6,3 12,5
3 Kanal D 582.000 5,8 11,4
4 Antena 3 534.000 5,3 10,5
5 Prima TV 180.000 1,8 3,5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 15 septembrie, pe intervalul emisiunii MasterChef, pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 542.000 10,8 25,1
2 Antena 1 384.000 7,7 17,8
3 Kanal D 160.000 3,2 7,4
4 Antena 3 115.000 2,3 5,3
5 Prima TV 92.000 1,8 4,3

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cris cris
    Daca nu va place, de ce va uitati? Macar astia noii de la pro tv aleg pe bune, nu sunt aranjamente asa cum face Mona Segall. Treceti pe latrina 1 daca vreti vechile si noile facaturi ale monei
  • Cristian Cristian
    Pai dacă e jurnalist, cum sa fie? Ce treaba are el cu bucataria? Cu atât mai mult masterchef! Un cuvânt greu de dus in spate ! Cine l-a împins in fata a crezut ca îl poate duce dar se pare ca nu! E prea mult pt el! Așa se întâmpla când te intinzi mai mult decât îți e patura ! Ar mai fi o soluție ! Sa te prefaci bine ! Se preface dar nu prea reuseste! Păcat de emisiune ! Cu asemenea jurati .......
  • bande bande
    ¨Ala micu¨ cum zici tu chiar e cunoscut! Eu il tin minte de la prima tv acum ceva ani avea o emisiune cu mai multi tineri bucatari, daca nu ma insel emisiunea se numea ¨the flowers¨.
  • picatcubacu picatcubacu
    intrerupem seria mesajelor despre dezastru ptr un breaking news: la antene se impacheteaza internetul ptr preconizata mutare in noul sediu si domnul monica nu ne mai poate inoportuna in aceasta seara, dar (MAJOR SPOILER) ptr postul de maine, VR va fi o "pitigaiala", deziluzie, porcarie, "insert random shit here". vom reveni.
  • resita resita
    Slab e tot prima editie din acest sezon care pt. mine a fost si ultima.
    Chiar aveam asteptari de la noul juriu dar este mult sub cel anterior, nu stiu sa faca spectacol.

    Ca parere peronala, gagica din juriu parca spunea ca este in Romania de 20 de ani, pai atunci cum mama masii de nu a invatat limba romana? Ne uitam la fotbal si fotbalistii veniti din cine stie ce colturi ale mapomondului inavata romana si o vorbesc mai coerent decat ea in maxim un an.
  • Monica Monica
    Dezastru! Jalnic ! Groaznic! Cine este juriu asta? Ca nu am auzit de ei pana acuma! Cine este acest Hadean cu figurile mai mari ca el? Sa fim seriosi oameni buni! Nu va mai lăsați prostiti! Nici nu miroase pe lângă juriul din sezoanele trecute! Dacă nu le regizau alții astia nici nu știau vorbii, dar sa mai si găsească ! Ce sa mai vorbim de Masterchefi? Sa fim seriosi! Ăla micu mai știe câte ceva, dar ăla mare e doar mare! Cam atât ! Dacă googaliti puțin vedeți ca el e jurnalist de fapt, nu masterchef! Normal ca a avut audiență ca a fost prima emisiune! Curiozitate! Dar va scădea! Nu e lumea chiar atâta de proasta! Totul e o regie, juriul împins in fata de alții , iau si ei niște bani , si cam atât! Horror! Au ajuns jurnaliști da judece mancaruri !
  • Monica Monica
    Sub orice critica! Cine sunt acești jurati bucatari ca nu a auzit nimeni de ei pana acuma! Ăla micu mai știe câte ceva, dar ĂLA mare e pe spate, e mare doar la propriu. Un no name impins in fata de cineva! daca il googaliti putin vedeti ca e jurnalist de profesie! Gagica, e gagica , asta e! Lumea s- a uitat din curiozitate! E normal! Prima emisiune, dar audiența va scădea! Cu așa juriu! Nici nu miroase pe lângă juriul din editiile anterioare! Amatori, ce mai ! Totul e regizat, eu urmează un scenariu, iau niște bani, niște publicitate, asta e! Sa nu ne prostim singuri! Totuși, cine este acest Hadean? Cine este acest juriu ? Dacă nu le făcea regia nici sa vorbească nu stiau, dar sa si găsească , dar Masterchef? Sa fim seriosi! Multă prostie !
  • Mihai Mihai
    Pt prima oara "ProTV esti tu"'parca asa era sloganul. Accentul nu mai e pe vedete ci pe concurenti. Nu regizeaza nimeni nervi si situatii limita si e mai mult umor . Era normal ca noii chefi sa nu fie copia celor vechi . O noua abordare ca atitudine ,concurenti slabi . Foa bun,italianca dura si Hadean ...nehotarat ,speriat de camera . Sint curios sa vad replica antenelor ,dar nu pot sa nu remarc ca Foa e singurul bucatar care merge in mod curent cu motorul ,nu doar la tv ;) bafta !
  • anna anna
    Plicticos,plicticos,plicticos !Juratii insipizi ,plicticosi si fara charisma .
  • Mm Mm
    Slab,fara "sare si piper".Nu e vorba de circ ci de faptul ca juratii nu au personalitate,sunt stersi.Nu am urmarit decat sa zicem 15 minute,pe sarite,nu au reusit sa imi atraga atentia si sa ma tina cu ochii la TV.
  • Mego Mego
    Cand vreo data va fi antenele peste Pro tv ? Hai sa fim seriosi,Pro tv este si va fi NR.1
  • Dan Dan
    ce e asa macabru? Mi se pare o replica buna :))
    Mai ales cu toate melodramele astea. femeia probabil a reactionat asa in fata vreunui milog luat de la casa de copii sau de sub pod :))
    Chefii din juriu par sa strige dupa ajutor, se vede ca se simt jenati de concurenti si de situatiile in care sunt pusi. La un moment dat unul dintre ei a si spus "Suntem la masterChef, nu la Romanii au talent".
    Straniu :))
  • boro boro
    Fraților, nu vă înțeleg!. Voi vreți farfurii sparte, insultă, etc.?. Foarte bun noul juriu. Felicitări PRO TV!!
  • Maria Maria
    Abia dadeau mana cu ei, daramite sa se pupe.
  • Adriana Adriana
    Doamna din stanga are o replica dubioaso-macabra pe care o repeta in fiecare spot de promovare a emisiunii: "daca imi vei frange stomacul in loc de inima"?

Trimite un comentariu

sus