Skip to main content

AUDIENŢE. MasterChef, la distanţă de Hell's Kitchen la a doua confruntare. Emisiunea de pe Antena 1, depăşită şi de serialul turcesc de la Kanal D

 
Hell's MasterChef
Hell's MasterChef

Hell's MasterChef

Publicitate


AUDIENŢE
. A doua confruntare MasterChef (Pro TV) - Hell's Kitchen (Antena 1) a fost câştigată, la distanţă, de emisiunea de pe Pro TV. Pe intervalul de intersecţie, Antena 1 a fost pe locul trei, fiind depăşită şi de Kanal D, care avea serialul turcesc Trădarea.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor (20.30-22.25):

NAŢIONAL. Pe intervalul de bătaie directă a emisiunilor culinare, la nivelul întregii ţări, la MasterChef s-au uitat, ieri, un milion şi jumătate de români în fiecare minut. Pro TV a fost pe prima poziţie, urmat de Kanal D, cu 1,2 milioane.

Antena 1, cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea la Iadul bucătarilor, a fost pe locul trei, la 660.000 de telespectatori în urma MasterChef..

Săptămâna trecută, pe intervalul de intersecţie, la MasterChef se uitau 1,3 milioane de români, iar la Iadul bucătarilor - 1,07 milioane.

URBAN. Şi la oraşe, topul a fost acelaşi: Masterchef (Pro TV) pe prima poziţie, Kanal D cu serialul Trădarea, pe a doua şi Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor (Antena 1), pe locul trei.

Cifrele: 820.000 de orăşeni la Masterchef, 707.000 la Kanal D şi 547.000 la Iadul bucătarilor de pe Antena 1.

Săptămâna trecută, MasterChef avea, la oraşe, 760.000 de telespectatori, iar Hell's - 721.000.

 

COMERCIAL. Clasament diferit pe targetul comercial. Prima poziţie a fost a emisiunii MasterChef: 514.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pe minut. Antena 1 cu Iadul Bucătarilor a fost pe locul doi, cu 344.000 de persoane din acest segment. Kanal D a fost pe trei.

Săptămâna trecută, pe targetul comercial, MasterChef a  atras 493.000 de telespectatori, în timp ce la emisiunea de pe Antena 1 se uitau 451.000 de persoane între 18 şi 49 de ani.

Audienţa posturilor TV, luni, 29 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.497.000 8,1 16,1
2 Kanal D 1.220.00 6,6 13,2
3 Antena 1 838.000 4,5 9
4 Antena 3 759.000 4,1 8,2
5 TVR 1 352.000 1,9 3,8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, luni, 29 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 820.000 8,1 16,1
2 Kanal D 707.000 7 13,9
3 Antena 1 547.000 5,4 10,8
4 Antena 3 486.000 4,8 9,6
5 Antena Stars 175.000 1,7 3,4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, luni, 29 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 514.000 10,2 23,3
2 Antena 1 344.000 6,9 15,5
3 Kanal D 246.000 4,9 11,1
4 Antena 3 92.000 1,8 4,2
5 Acasa 91.000 1,8 4,1

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Geo
    Pai cum sa nu fie Master Chef inaintea lor??aia de la Hell's Kitchen nu fac altceva decat sa tipe ca nebunii,si "seful suprem" :)) daca nu ma insel Florin Dumitrescu,se observa ca e adeptul violentei!!o porcarie de emisiune!!
  • adina adina
    juriul mc nu a fost bine ales. niciunul nu e de tv , poate barbosul. italianca poceste rau romana, n-o intelegi, are ifose, umileste...iar tinerelul degeaba incearca sa-l imite pe bontea ca nu-i iese, nu-l ajuta fata. iar la hell, ca in hell...se urla non stop. asa o fi vrut gordon ramsay?
  • Colonelu de sub acoperis Colonelu de sub acoperis
    Mă oameni buni! Nu vă mai agitați așa tare!
    Bă nu v-ați pins încă?
    MONA e o sabotoare infiltrată de către PRO în trustrul Intact.
    Pune trustul lui Voiculescu pe chituci. :)))
  • cocobill cocobill
    pro tv o mizerie de post cu fani imbatraniti cocalarizati
  • Spectator Spectator
    HK e mult mai slab decat Top Chef si decat Junior Chef! Pana si decat o emisiune culinara cu buget de 500 euro/editie de la Paprika Tv!
    HK asta... o fi fost scumpa??? :)))
  • Mm Mm
    Nu o suport pe tipa aia de la ProTv,mastersefii (cei care acum sunt la antena) erau foarte buni la Protv.M-am uitat pe sarite la Antena 1 la ce fac acum si am ramas traznit,e ceva gen BigBrother in care filmaza foarte mult cum se cearta concurentii acolo unde sunt cazati,in rest cat era vorba de "facut mancare" era circ cu injuraturi si fara .... facut mancare.Pe Protv o plictiseala maxima,inafara de raraita aia care nu se intelege ce vrea sa zica,cei doi barbati sunt foarte slabi,falsi si pierduti in spatiu.S-a dus naibii si genul asta de emisiune,singurul la care ma uitam.
  • patrick patrick
    se pare ca pot vedea viitorul .acum ceva zile am lasat un comentariu in care am zis ca diferenta dintre masterchef si iad va fi mult mai mare la a doua editie .si asa a fost....
  • ziDzi ziDzi
    Bv Protv Multumesc ca existi , chiar imi plac noi sefi de la Master Chef , te uiti cu placere si poti invata cate ceva fara tipete si farfurii arucate pe jos....bv Pro tv , chiar am incercat sa ma uit la A1 dar e mahala e dura emisiunea se lasa cu ambulanta cu bagari si scoateri adica cu Bip-uri multee Rusine
  • mirela mirela
    Aici vorbim despre audiente. Daca publicul agreeaza povestile emotionale ale candidatilor, jurata Lisa Minelli poate sa stea si in cap. In fond, ea nu este romanca, nu o obliga nimeni sa vorbeasca perfect in limba romana. Atat cat o face, o face cu mult mai bine decat multi alti agramati romani care apar pe la tv.
  • bahmu bahmu
    Adevarul este ca nici MC nu mai este ce era odata...acum majoritatea concurentilor admisi par a fi niste bucatari amatori de duzina...multi fac mincaruri italiene ca sa o impresioneze pe "Lisa Minelli" care poceste rau de tot limba romana...tare greu pentru ea cu pronuntia...sa o vedem mai departe...Poate de la preselectie s-a pornit gresit si s-a pus accent pe povestile de viata ale candidatilor, pe efectul emotional / antipatia pe care il / o pot genera...
  • dan sp dan sp
    a venit marea mona segall la antena 1 ca sa inlature toate celelalte case de productie, sa manance toti banii si sa distruga postul. Atata ca pe Voiculeasca (Camelia) o intereseaza profitul, ce nu face profit iese de pe post. Asa ca nu se va putea intinde mai mult decat ii va permite patura. Si isi va gasi nasul Mona. Pana si junior chef, emisiunea culinara a antenei 1, de dinaintea asteia facea mai multa audienta...
  • Mona Seagull Mona Seagull
    Sa repet ce am scris aici, pe pagina de media, mai zilele trecute? Bine, repet... Ziceam ca Antena poate veni cu orice prezentator/producator din Pro sau de oriunde din Occident ca tot va fi batuta mar. Pentru ca reala problema e Camelia Voiculescu, pe care nu o duce capul si amantul ei Sorin ”Ciocolax” Alexandrescu care e CEO peste ceva ce nu pricepe, adica televiziunea - el fiind un fost cofetar. Asa ca Cameluta (cacofonia nu mi se datoreaza) tu esti cea mai buna ilustrare a unei ziceri romanesti care se incheie cu ”....si cu banii luati”.
  • Andrei Andrei
    Dzastru Junior Chef dezastru Top Chef dezastru si Hell’s Kitchen(pana si numele e respingator)
  • umberto umberto
    ce era la antena era un balci si injuraturi la maxim.ma bucur ca am scapat de master chefi aia care sufereau ,si au plecat in lanterna1 :))) noi juratii del a pro au valoare si imi place showul.nu am urmarit cu fostii pt ca nu aveau talent. despre audienta ce sa spun protv ramane protv nr 1.antena o sa ia bataie.cat despre x factor un show ratat.ce e bun la antena next star facut de un profesionist atat. sper ca cei care au fugit cumadam mona la felix motanu sa nu-i mai vad la pro. bafta protv.
  • mad79 mad79
    Eu sunt un telespectator fidel ProTv,insa am privit cu groaza in primavara/vara la valul de concedieri/demisii din Pro,care au luat drumul spre Antena1,insa vazand cifrele de audienta vs banii cheltuiti,pentru a le face loc celor plecati din Pro catre Antena,le va da un mare minus la sfarsitul sezonului.
    Si cand te gandesti ca,cei de la Antene,declarau ca,citez din memorie,'prin politicile implementate,ne propunem ca in 2-3 ani sa fim prima televiziune din Romania'.De unde?Ce televiziune?Pe ce loc?
    Sa zica multumesc,daca in 3 ani,nu dau faliment in felul acesta.
    Poate sa ii mai salveze contractele cu statul,daca este ales Ponta presedinte.
    Fereasca sfantul!!!

Trimite un comentariu

sus