Skip to main content

Badea, atac la Tolontan. Tolontan: Jignirea noastră şi, în general, a ziariştilor e poate singurul loc unde Mircea Badea şi Traian Băsescu stau la aceeaşi coadă

 
tolontan
tolontan

tolontan

Publicitate

Mircea Badea l-a atacat dur pe jurnalistul Cătălin Tolontan, în emisiunea În gura presei pe care o realizează la Antena 3.

„Eu nu m-am hotărât multă vreme dacă Tolontan e ticălos sau prost. O să revin, cred, într-un viitor cu rezultatul final chiar dacă se va obţine la loviturile de departajare. Zi mă, Tolontan, zi mă cum e cu DNA, cum e el independent şi face el anchete. Zi, că erai foarte tare cu asta”, a spus Badea despre Tolontan.

Afirmaţiile vin în contextul în care procurorul Mariana Alexandru, care a instrumentat cazul Gala Bute (pornit de la o anchetă a Gazetei Sporturilor), s-a pensionat în mod neaşteptat. Badea: „Deci domnul Tolontan a spus că sunt atât de independenţi ăştia de la DNA încât o să vedeţi că o să se lege şi de doamna Udrea. Ce s-a întâmplat de fapt? Păi Mariana Alexandru, şef în DNA, făcută KO în Gala Bute.”

De cealaltă parte Cătălin Tolontan îi dă un răspuns lui Badea: „Jignirea noastră şi, în general, a ziariştilor e poate singurul loc unde Mircea Badea şi Traian Băsescu stau la aceeaşi coadă. (...) Vom urmări pînă la capăt Gala Bute cu ideea că nimeni nu e mai presus de lege. ”

Badea despre Tolontan: 

  • „În curând simt că începe vânătoarea împotriva sistemului băsist ticăloşit. Mă voi angaja cu toate resursele mele în această vânătoare. Bun! E un fel de formă de viaţă denumită sugestiv Tolontan, tot pe aici, prin trustul Intact. Domnul Tolontan este un suporter manifest al lui Traian Băsescu şi a îmbrăcat haina de propagandist băsist. Singurele momente în care s-a despărţit de băseală a fost cele în care a aberat în Gala Bute. Se vede că e propagandist când acreditează ideea falsă că instituţiile justiţiei sunt independente şi nu sunt dictate de comanda jegoasă a lui Traian Băsescu. Asta face Tolontan! Deci domnul Tolontan a spus că sunt atât de independenţi ăştia de la DNA încât o să vedeţi că o să se lege şi de doamna Udrea. Ce s-a întâmplat de fapt? Păi Mariana Alexandru, şef în DNA, făcută KO în Gala Bute”
  • „Eu nu m-am hotărât multă vreme dacă Tolontan e ticălos sau prost. O să revin, cred, într-un viitor cu rezultatul final chiar dacă se va obţine la loviturile de departajare. Zi mă, Tolontan, zi mă cum e cu DNA, cum e el independent şi face el anchete. Zi, că erai foarte tare cu asta”

Răspunsul lui Tolontan: 

„Jignirea noastră şi, în general, a ziariştilor e poate singurul loc unde Mircea Badea şi Traian Băsescu stau la aceeaşi coadă. Dar n-am răspuns niciodată la insultă cu insultă. Înţeleg ce spune Mircea Badea, dar nu sînt de acord cu el. În acest moment, nu ştim de ce s-a pensionat Mariana Alexandru. Avem doar fragmente de informaţii. Sigur că, pentru noi, prinşi între cei care ne vor discreditaţi şi cei care ne fac ticăloşi, deşi ei înşişi sînt ireconciliabili, ar fi convenabil să spunem că pensionarea procuroarei e dovada că toţi cei care merg prea adînc în cazul Galei Bute o păţesc. Mai bine vii cu o poveste, decît să cauţi adevărul, ştim şi asta, pentru că toţi avem pornirea umană de a ne confirma convingerile, mai degrabă decît să fim contrazişi de fapte. Dar nu o să facem aşa! Nu vom rămîne la scenarii, ci vom lămuri publicul cu ce se întîmplă în acest dosar. Şi cred cu putere că vom reuşi să găsim informaţiile, pentru că mereu am făcut cumva şi le-am găsit. Vom urmări pînă la capăt Gala Bute cu ideea că nimeni nu e mai presus de lege. Jobul nostru ca ziarişti e să găsim faptele şi faptele vor vorbi apoi pentru ele”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Chibizi Chibizi
    Badea e supărat că lui Tolontan, verticalitatea morală NU-I permite să ridice osanale odiosului, chiar dacă teoretic e (foarte bine) plătit de acesta, în timp ce el, cel mai sârguincios osanist, e plătit (cel mai ieftin!) mult sub "prietenul" său. Asta-i diferenţa! Cardul lui Tolontan stă în portofel în timp ce Badea umblă cu portmoneul în buzunar! Noroc că are pantalonii strâmţi şi nu-i zăngăne în emisie când dă nervos din picior!
  • cristi cristi
    ce-i badea, te-a facut tolo la salariu?
    Si face si ce-i place, nu ca tine? ha ha ha
  • arcadefire arcadefire
    Ted, ai locuit in Zabrauti?
  • Ted Ted
    Felicitari domnule Tolontan!
    Raspunsul la adresa lui Mircea Badea este unul de manual de relatii publice. Tinerii studenti sau practicanti de comunicare, PR si/sau jurnalism ar trebui sa il studieze atent, ca sa inteleaga cum se construieste un raspuns public.
    Jos palaria!
  • ziaristii lu' peste ziaristii lu' peste
    Il durea'n spagat pe badea de tontolan si ar fi continuat sa fie asa daca omu' cu masuta nu afla din presa ce salar' a incasat marele jurnalist si manager. Iar de atunci, gura nu-I mai tace, iarba nu-i mai place. Sa vedem ce are de zis noua piarista intact despre acest conflict intern.
  • Adi Adi
    Badea e un tip grobian, e adevarat, iar infundarea in puscarie a mentorului lui l-a turbat pur si simplu. Daca ar mai avea putina judecata si-ar da seama ca Udrea e facuta KO de alegatori, in ciuda sustinerii pe fata a presedintelui. Eu cred ca ar trebui sa jubileze seara de seara pe seama scorului infim din sondaje, decat sa se arunce aiurea in razboaie.
    In alta ordine de idei, Tolo - Chapeau!
  • mar mar
    tare ar fi ca "formele astea de viata" sa reuseasca sa duca la final Gala Bute. Atunci sa vezi circ!
  • MUGUREL MUGUREL
    Mircea Badea, este ereditar un individ conflictual. Conflictele , aroganta, mandria, laudarosenia, minciuna, exagerarea, sunt doar cateva din "atributele" celui ce se considera peste toate cele de mai sus a fi... "buricul pamantului". Salut eleganta cu care ii raspunde Catalin Tolontan, un om cerebral, asezat, demn, vertical. Oricum, Badea este din ce in ce mai tafnos de cand a infundat puscaria cel ce il finanteaza ca sa debiteze seara de seara tot veninul asupra tuturor acelora care nu ii impartasesc convingerile. Sa prevesteasca oare ceva neplacut pentru el toata aceasta nervozitate si ura ? Cu siguranta ca da.Vom vedea nu peste multa vreme...
  • Mm Mm
    Si totusi, "Draga Tolo",mai crezi ca DNA e independent si face treaba in dosarul ala?Citez din aprilie 2014: "Udrea la DNA. Udrea in fata instantei", scrie Gazeta Sporturilor.Hahaha.
  • zicO zicO
    lasand la o parte insultele fara de care badea pare ca are mari probleme in a se exprima coerent, totusi spagatistul are ceva dreptate sa fie revoltat. adica vezi in mod clar ca nimeni nu se atinge de un candidat la presedintie sprijinit de basescu, desi dovezile de coruptie sunt de netegaduit si tu insisti ca un propagandist fara rusine sa spui ca DNA este monument de independenta. Nu este. lucreaza mai bine acum ? da, fara indoiala, dar tot nu se atinge de oamenii sistemului gen udrea, videanu, cocos etc.
  • geo geo
    Chiar politicos raspunsul lui Tolontan dupa ce Badea a spus despre el caa fost agentul lui Basescu...Eu cred ca Badea nu poate trai fara conflicte, scandaluri si (noi) dusmani...Daca nu derapeaza sau nu delireaza nu este el...si pacat ca sunt atiti de multi prosti care isi pierd noptile, de dragul lui...

Trimite un comentariu

sus