Skip to main content

GALERIE FOTO. Care sunt cele 12 perechi care "Dansează printre stele" la Antena 1

 
Danseaza printre stele
Danseaza printre stele

danseaza printre steleCele 12 perechi, formate din vedete şi dansatori profesionişti, intră în competiţia „Dansează printre stele”, un nou show care debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20:30.

Publicitate

Potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1, noua emisiune va pune mult accent pe partea de reality. Astfel, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări pas cu pas cum evoluează relaţiile dintre concurenţi atunci când nu se află pe ringul de dans, felul în care decurg antrenamentele şi alte detalii care rămân, de obicei, în culisele emisiunii, potrivit comunicatului.

Reamintim că show-ul, numit iniţial Dansează printre vise, şi-a schimbat recent numele în Dansează printre stele, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Cele 12 perechi de dansatori

Alina Eremia şi Iuri Ribac, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin şi Bruce, Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru, Raluka şi Lilian Cărăuş, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, Mihai Ristea şi Luiza Comşa, Muneer şi Stela Domniţanu, Nicolai Tand şi Elena Andreianu, Speak şi Cocuţa şi Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care vor evolua la „Dansează printre stele”.

_MG_2102
Cosmin Seleşi şi Maria Popescu

_MG_2015
Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă

_MG_1815
Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru

_MG_1716
Alina Eremia şi Iuri Ribac

_MG_1551
Raluka şi Lilian Cărăuş

_MG_1494
Speak şi Cocuţa

_MG_1422
Muneer şi Stela Domniţanu

_MG_1358
Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge

_MG_1278
Nicolai Tand şi Elena Andreianu

_MG_1212
Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic

_MG_1104
Mihai Ristea şi Luiza Comşa

_MG_0978

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tomas Tomas
    Pro-ul nu mai are vedete, dar a ramas cu postacii. 90% din astia care comenteaza mai sus sunt salariati in Pache P. Daca indrazneste unul sa aiba o parere contrara despre subiect ii sar toti in cap. Mai crede cineva in audientele Pro, atata timp cat astia dau filme vechi de zeci de ani si in reluare de sute de ori??? Sa fim seriosi...
  • monica monica
    Sunt vedete (persoane publice ) alaturi de dansatori profesioniști. Toți dansatorii profesioniști fac parte din baletul "Edi Stancu".
  • bluevelvet bluevelvet
    Aici era vorba de concurenţa între Pro şi Antenă şi hans dacă urmăreau comentariile de pe acest site vedeai că bluemoon îşi apară Antena cu toate fortele, deşi lupta pt. o cauză pierdută. Nu cred că acesta face atâta efort, decât dacă este salariat Intact. PS Facultatea am făcut-o pe timpul răposatului, cred că tu hans te-ai cam chinuit cu bacul şi ai rămas cu sechele...
  • Dan Dan
    bluemoon, stii cand face antena 1 un lucru de calitate? once in a blue moon =))
  • Clau Clau
    Astea sunt " vedete" ? Pai penibilii si penibilele din imagini ma fac sa mut canalul instant !!!
  • hanscastorp hanscastorp
    So..cine nu-i cu protv, inseamna ca e cu varanu'? Logica de bac picat sistematic.
  • Iulian Iulian
    Din octombrie vor intra in emisie HD toata Antena TV Group S.A.
  • Iulian Iulian
    IESI ACASA.
  • mad79 mad79
    Esti tu ipocrit,ptr ca "in buna traditie a romanului",care vede filmele pe torrente si/sau pirateaza HBO-ul,orice film difuzat la noi este considerat a fi,film redifuzat a 15-a oara!!!
    Pun pariu ca esti unul dintre ei!
    Sa stii,ca si la televiziunile de afara se reiau filmele in veselie,din 2 motive,costul mult micsorat al unui film redifuzat si publicitatea pe care genereaza ptr postul respectiv.
    Intrebare,ce televiziune de la noi da cele mai multe filme no,ProTv sau Antena1?
  • mad79 mad79
    Si acum spun ca transmit16:9,dar de fapt este 4:3.Stiu asta,pentru ca imi pot seta televizorul la,imagine originala,asa ca ceea ce zic ei Hd,va fi un Sd...poate!!!
  • mad79 mad79
    Si pe Cocuta au transformat-o intr-o minoritate plina de repulsie.Si era o femeie asa frumoasa,la Pro!!!Aici chiar au tiganito!!!
  • asd asd
    din cate am inteles asta ar fi singurul show pe care il va transmite HD
  • bluevelvet bluevelvet
    Măi bluemoon tu nu te-ai săturat să fi aproape singurul care are această părere în comentariile de pe acest site? Vezi că te p...i contra vântului şi s-ar putea să te uzi. Sau îţi dă Varanu' un salariu aşa de bun încât îţi permiţi să te mai uzi din când în când...Eşti penibil
  • gogu gogu
    e foarte posibil sa-i invinga protv-ul si de data asta. primul film pus la concurenta cu emisiunea e escape plan(2013) cu Schwarzenegger si Stallone. probabil va urma Avatar(2009) si vor avea audienta mai mare cel putin pe publicul comercial.
  • edwin edwin
    imi place cum gandesti :)))

Trimite un comentariu

sus