Skip to main content

Orange şi RCS vor să lanseze noi posturi TV. CNA va analiza mâine şapte solicitări de licenţă

 
televizor
televizor

televiziune_telecomanda_capitalConsiliul Naţional al Audiovizualului va lua în discuţie, în şedinţa de mâine, şapte solicitări de licenţă, dintre care două sunt pentru Bucureşti.

Publicitate

Printre companiile care solicită licenţe TV se numără Orange România şi RCS&RDS, care deţine deja mai multe posturi de televiziune.

Orange Info şi Digi Info, canale pentru care cei doi operatori solicită licenţă, sunt două posturi proprii de informaţii, pe care sunt prezentate diverse oferte, sub formă de video-text. Canalele vor oferi şi informaţii de interes general, după modelul TVCity.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare care sunt companiile care solicită licenţă şi pentru ce posturi de televiziune.

  • Orange România SA Bucureşti o solicitiă licenţă audiovizuală prin satelit pentru postul Orange Info.
  • RCS&RDS Bucureşti solicită o licenţă audiovizuală prin satelit pentru postul Digi Info.
  • S.C. Act Smart Television SRL Bucureşti solicită o licenţă audiovizuală prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice pentru postul Happy Channel Bucureşti. Este vorba de un canal destinat familiei.
  • S.C. Medi Play SRL Bucureşti solicită o licenţă audiovizuală prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice pentru postul laştiri.ro Bucureşti. Dacă va primi licenţă, peisajul audiovizual bucureştean s-ar putea îmbogăţi cu încă un post de ştiri.
  • S.C. General Broadcast Company SRL Tg. Jiu solicita licenta audiovizuală prin reţele de comunicaţii electronice pentru postul Gorj Media Tg. Jiu.
  • S.C. Ave Concrete Media SRL Piteşti solicită licenţă audiovizuală prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice pentru postul Infomax Piteşti şi C-lung Muscel.
  • S.C. Agro TV Network SRL Cluj Napoca solicită licenţă audiovizuală prin satelit şi modificare licenţă audiovizuală prin reţele de comunicaţii electronice şi decizie de autorizare pentru Agro TV Network Cluj Napoca.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zrinyi ibolya zrinyi ibolya
    de ce nu introduceti si super tv2 la rds pentru ca avem nevoie mai multe numele ardeal.
  • Chiriac Chiriac
    Nu va e rusine sa antena 1 ai ca si asa nu ma uitam la antena3
  • Emil Emil
    CNA a aprobat infintarea unor posturi noi dar care vor fi promovate de UPC.
  • John John
    Antenele se bucura de audienta. Decizia UPC de a le reintroduce in grila a a vut un efect pozitiv.
  • Daniel Daniel
    Asta inseamna ca o sa scoata alte posturi din grila.
  • Radu Radu
    Onorabile....pe principiul asta ar trebui rase si alte posturi. ProTv (cu al ei Cancan Tv de pe Acasa) si Prima Tv au exact acelasi tip de emisiune. Te-as mai invita sa mai pui la socoteala si imnul Romaniei manelizat de Pro acum cativa ani, precum si stirile proteve care incep la 19.00 cu informatii de genul "Nicoleta Lucu e constipata !". Vezi vreo diferenta intre zoaiele de la Antena si cele de la Pro si Prima ?
  • fabi fabi
    Rcs-ul decat sa tina 7-8 posturi locale mai bine le reuneau pe toate sub un singur post Digi National sau ceva de genul(denumirea e mai putin importanta acum) si aveau content cu adevarat cat pt o zi intreaga, nu doar 2-3 ore de program(direct)/zi pentru fiecare post local in parte.
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Eu nu pierd nimic! De ce sa platesc 2 euro pe luna daca nu ma uit la mizeria de Liga I?
    Si chiar daca m-as uita, tot nu as da vina pe RCS-RDS ci as da vina pe mine ca nu sunt capabil sa imi reziliez contractul cu ei si sa ma duc la altii care au LookTV.

    PS. Daca pana la ora asta nu stii motivul pentru care Liga I nu se vede pe RCS-RDS, scuza-ma, Caragiale avea o vorbă... (vezi in link-ul de mai jos):
    https://www.youtube.com/watch?v=VgWl82rno6U
  • Viorel POP Viorel POP
    Antenele ar trebui scoase de pe toate companiile de cablu din Romania. In timp ce Antena3 incearca sa spele creierele acelor romani mai putin "cultivati" , Antena 1 are emisiuni ce incalca cele mai elementare norme de bun-simt si educatie, la ore de maxima audienta cu personaje ciudate, certate cu morala si legea ce au un limbaj obscen, injurios si tendentios. Iata ce "productii" ofera telespectatorilor Antenele. Ca exemplu pot da emisiunea Acces direct. care este sub limita oricarei reguli de bun-simt ca sa nu mai vorbim de modul grosolan in care incalca legea.
  • schurrle22 schurrle22
    Felicitari pt cei de la DIGI,decat sa mai dau 10 lei pentru meciuri de rahat bine vad meciurile din Italia,Franta,Spania ,Bundesliga(Eurosport) UCL ,UEL pe gratis....trebuie sa fi tampit sa te muti de la RDS
  • lucian lucian
    Fratilor, e simplu, nu va convine ce va ofera RCS, va mutati la alt operator. Uite ca Digi a avut curaj sa scoata si Discovery si LookTV si Antenele de pe satelit si nu au pierdut mare lucru. Voi chiar credeti ca nu exista niste studii de piata?
  • Utlztr Utlztr
    Digi FM si Digi Sport FM cred ca sunt in asteptare. Nu au frecvente sa le dea drumul, eventual daca se vinde Pro FM si reteaua Info Pro si se inteleg si atunci frecventele nationale Info Pro sa devina Digi FM si localele Pro FM sa devina Digi Sport FM. Domeniile de internet sunt luate pentru ambele posturi. Daca s-ar oferi mai multe licente FM la licitatie de catre CNA poate ar castiga mai multe orase si ar putea lansa radiourile.
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Nici macar un digisport 3 HD nu sunt in stare sa bage ; nemaivorbind de postul de radio Digi fm, ce il anuntasera ca il lanseaza...
    Migratia masiva de la rcs -rds spre oricare ala oferta, dar mai ales la focus sat, in conditiile in care si-au construit un quasi monopol, in cardasie cu mafiile locale, va continua accelerat...
  • Paulica Paulica
    Ca sa ne intelegem...Rds vrea sa mai bage un post obscur, fara pic de audienta in loc sa reintroduca in grila canale ca Look tv sau Discovery?
    Sunt deranjati la mansarda rau inseamna. Nu se mai vindeca niciodata
  • noName noName
    Cine să se uite la Look TV? Nu ai văzut audienţele? Dezastru. Urmează falimentul.

Trimite un comentariu

sus