Skip to main content

CONFIRMARE. Pro TV a anunţat oficial intrarea Mihaelei Rădulescu în juriul Românii au talent

 
Radulescu
Radulescu

RadulescuMihaela Rădulescu este, oficial, cel de-al patrulea jurat al emisiunii "Romanii au talent". Vedeta a semnat contractul ieri seara şi a intrat, astfel, în echipa show-ului de talente difuzat de PRO TV, potrivit unui anunţ postat pe site-ul stirileprotv.ro.

Publicitate

Ieri postul de televiziune a anunţat intrarea lui Constantin Cotimanis în juriul emisiunii "Românii au talent".

Astfel, juriul noului sezon al emisiunii va fi format din Andra, Andi Moisescu, Constantin Cotimanis si Mihaela Radulescu.

Despre intrarea Mihaelei Rădulescu în juriul "Românii au talent", Paginademedia.ro a scris în exclusivitate încă de acum două zile.

Despre Mihaela Rădulescu

Nascuta in Piatra Neamt, Mihaela Radulescu si-a facut debutul in televiziune in 1994, cu emisiunea „Nocturna pe 16 mm”. Vedeta a trecut pe la mai multe televiziuni si a avut numeroase emisiuni care au transformat-o intr-una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Romania.
In afara de cariera in televiziune, Mihaela Radulescu a realizat patru filme documentare, a jucat intr-un film romanesc si a scris trei carti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cris cris
    Raduleasca nu conteaza insa Bebe Cotimanis in show va face toti banii, buna alegere a pro-ului
  • bluemoon123 bluemoon123
    Nu,te las singura.Ca si asa ziceai ca faci grav foamei.Oricum pofta mare si la cit mai multi covrigi.(mai posteaza un comment)
  • Maria Maria
    Mergem impreuna in turn pe 7? :))
  • bluemoon12 bluemoon12
    Acuma,dupa acest comentariu,poti sa mergi sa iti iei o shaorma sau un covrig.Dupa ce iti iei banii de postac,bineinteles.
  • Maria Maria
    Asta inseamna sa faci tv. Scapi de 20 de mancatori de bani si cumperi unul care este peste cei 20 la un loc. Iti asiguri audienta pastrand publicul care MEREU o va alege pe Mihaela Radulescu in locul lui Mihai Dansatorul Petre. Si o sa ma uit pentru fiecare miscare inteligenta pe care PRO-ul o face. Bine de tot!
  • mariana mariana
    daca jufla asta este in juriu atunci eu nu spun adiuo protv, eu nu stau s-o ascult pe devoratoarea asta de barbati cum i-si da ia cu parerea despre ce nu stie, asta stie cum e cu mincatul banilor a barbatilor bogati si atit, a si sa-l puna pe ala micu otil s-o frece pe spinare .
  • Adi Adi
    Un argument să nu mă mai uit la “Romanii au talent“. Răsufleasca?!?! A fost liniște pe TV de când s-a cărat la Monaco.

Trimite un comentariu

sus