Skip to main content

Cosmin Stan dă în judecată Prima TV pentru că a fost concediat. Stan: „După 17 ani de ştiri, un premiu Emmy (...) Prima lui Burci m-a restructurat"

 
Cosmin-Stan-small
Cosmin-Stan-small

Cosmin-Stan-small

Publicitate

Jurnalistul Cosmin Stan, fost prezentator la Focus 18 de la Prima TV, a dat în judecată postul de televiziune după ce a fost concediat. Dosarul prin care Cosmin Stan cheamă Prima Broadcasting Group în judecată a fost înregistrat la data de 5 septembrie 2014, iar obiectul este: contestaţie decizie de concediere.

Contactat de Paginademedia.ro, Cosmin Stan a declarat:

„După 17 ani de ştiri, un premiu Emmy la Pro TV, mii de ore de live şi sute de Breaking News-uri la Realitatea TV, Prima TV a lui Burci m-a restructurat.

O să se rezolve în instantă lucrurile, sper în bine."

„Pe moment sunt implicat într-un proiect CNN în România, ceea ce oricum fac din 2009, de câteva ori pe an."

Înlocuit în primăvară de iubita consultantului de programe

Cosmin Stan a ieşit de pe post în luna martie, după cum Paginademedia.ro a scris aici. El prezenta Focus 18, împreună cu Magda Vasiliu.

Cei doi au fost înlocuiţi de Andreea Fried, iubita lui Răzvan Enachefost director de programe al Prima TV şi unul din cei care lucrează şi acum cu Cristian Burci pe partea de programe a staţiei.

  • Cosmin Stan a venit la Prima TV de la Realitatea TV, în primăvara anului trecut. În acelaşi timp a venit, la Prima TV, şi Melania Medeleanu.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Acolo unde sefii isi introduc la inaintare toate pitipoancele pseudoanalfabete cam asa se intampla inclusiv in mass-media. Le tin un timp pe acolo dupa care le fac vant trimitandu-le la plimbare dar concomitent pierd oameni de valoare care au experienta si deontologie profesionala prin a-i da afara. De aceea toate posturile tv s-au "umplut" de fel de fel de pitipoance care nu au nicio legatura cu munca intr-o televiziune.
  • Adi Adi
    Adica vi se pare anormal ca directorul de programe sa isi puna amanta prezentatoare? Daca asta a poftit ?Ce bine ca mai are cineva curaj sa ii tarasca prin tribunale! Ar fi si mai bine daca ar fi mai multi.
  • geo geo
    Asta chiar este o mare problema...sa fii dat afara...dupa 17 ani de stiri...prietenii, dusmanii si fostii colegi stiu de ce...omul cica are probleme cu caracterul...

Trimite un comentariu

sus