Skip to main content

VIDEO. Cristi Chivu şi Adelina Chivu, imaginea UPC. Robert Redeleanu, UPC: Vedem în ultimele săptămâni o creştere semnificativă a numărului de abonaţi

 
UPC
UPC

UPCRobert Redeleanu, director de marketing al UPC, a declarat într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro că în ultimele săptămâni, după ce reţeaua de cablu a introdus canalele Look TV, care difuzează Liga 1, s-a înregistrat o "creştere semnificativă a numărului de abonaţi". El nu a precizat însă o cifră exactă.

Publicitate

Declaraţia a fost făcută după evenimentul în care operatorul a anunţat că fotbalistul Cristi Chivu şi soţia sa sunt noua imagine a UPC.

Reporter Paginademedia.ro: Puteţi să ne spuneţi câţi abonaţi are UPC la pachetul cu Liga 1?

Robert Redeleanu, director de marketing al UPC: Nu putem să dăm astfel de cifre. E însă o cifră semnificativă. Vedem în ultimele săptămâni o creştere semnificativă a numărului de abonaţi.

Cum îi anunţaţi pe abonaţi că pot alege acest pachet?

Sunt în primul rând metode de abonare automată, printr-un buton care apare pe ecran. Dacă doreşti pachetul, dai câteva date şi poţi deveni abonat.

Am mai avut infomrări prin SMS şi prin inserturi trimise odată cu factura.

Canalele pe care sunt difuzate meciurile au ieşit automat după o lună în care au fost distribuite gratuit sau doar la cerere, aşa cum s-a vorbit la început?

Am oferit în mod gratuit aceste canale timp de o lună, apoi le-am scos celor care nu şi-au manifestat în mod deosebit dorinţa de a le păstra. După 15 august, nu au mai fost disponibile.

Acest scurt interviu a fost acordat Paginademedia.ro la finalul conferinţei de presă în timpul căreia UPC a anunţat introducerea posibilităţii de personalizare totalã a pachetelor de servicii – "peste 1000 de combinaţii posibile".

În noul portofoliul au intrat produse precum Fiber Power 500 Mbps, pachetul tematic Smart, dedicat familiilor cu copii, dar şi noi pachete de telefonie ce includ convorbiri nelimitate pe fix şi mobil.

Serviciul Fiber Power 500 Mbps este disponibil ĩn 8 oraşe - Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Ploieşti, Iaşi, Galaţi, Constanţa şi Alba Iulia.

Totodatã, UPC anunţã ĩnlocuirea abonamentului TV Familia cu pachetul de televiziune Optim ĩn format digital necriptat. Acest abonament include 51 de canale ĩn format standard şi 10 canale ĩn format HD, ce pot fi receptionate fãrã un echipament de decodare (mediabox).

La conferinţa de astăzi au participat, alături de Robert Redeleanu, Adelina şi Cristi Chivu. Aceştia din urmă, alături de fetiţele lor, sunt protagoniştii noii campanii de promovare a UPC.

https://www.youtube.com/watch?v=HJD5U7gMyc4

https://www.youtube.com/watch?v=16ABKkODhvs

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dariu dariu
    foarte buna alegere pentru campanie cu chivu si adelina. din pacate, observ ca au investit ca si erdeesh in postaci. ti se face scarba, nu alta.
  • Olga Olga
    Sa-mi zici cand se decerneaza premiul pentru cel mai infocat fan al RDS-ului. Vin si eu sa te aplaud :). Sincer acum. UPC a facut ceva bun. Hai sa nu aruncam cu noroi numai de dragul de a fi cool.
  • Olga Olga
    Salutam Haterii !!!!
  • Mirel Mirel
    Acum poti face o multime de combinatii si asta nu este o vrajeala.
  • Mirel Mirel
    Era normal sa creasca numarul de abonati. Au fost primii care au luat Liga1, au reintrodus Antenele, au marit viteza la net iar acum au personalizat ofertele si toate astea in cateva luni.
  • Florin Florin
    Degeaba are Rds 100 de canale daca 50 sunt in limba maghiara. Decat sa bagi canale care nu fac audienta dar sunt ieftine mai bine bagi mai putine dar de calitate.
  • Florin Florin
    Decat mult si prost mai bine putin si bun.
  • geo geo
    Daca totul era gratis si nu mergea nimica, asa cum pretinzi, Rds-ul nu era lider pe piata de net si tv, numai la tv avind de trei ori mai multi abonati decit Upc-ul...in conditiile in care Rds-ul a pornit mai tirziu. Stiu ca adevarul doare, insa Rds-ul, este f adevarat, fara Discovery si postul free Look tv plus, insa cu alte posturi in plus, este mai ieftin decit ultima si cea mai ''optima'' varianta de abonament a Upc-ului.
  • geo geo
    Asa cum le vin abonati le si pleaca destui...asa ca probabil ii pun la socoteala doar pe cei care vin...asa ca cresterea este...semnificativa...
  • Munir Munir
    Acum trebuie sa apara haterii de la RDS care ne spun ca la ei totul este gratis. Dar uita sa spuna ca este gratis si nu merge nimic :).
  • Munir Munir
    Abonatii au venit pentru Liga 1. De asta l-au adus si pe Chivu pentru ca el poate sa promoveze foarte bine fotbalul.
  • geo geo
    DTV optim HD chiar mi se pare ok ca pret - 27 lei pe luna - insa ptr a vedea cele 10 canale HD trebuie achizitionat echipament specific - 5 lei / luna, in total 32 lei pe luna...insa tot RCS@RDSul cu 29 lei luna - peste 100 canale dintre care 20 HD - primul echipament specific HD gratis, ramine cel mai ieftin...si cu numar dublu de canale fata de DTV Optim HDul celor de la UPC...
  • Vali Vali
    Teoretic cica ai 1000 de combinatii posibile.
  • Vali Vali
    Pentru imagine Chivu este o alegere foartre buna. Adelina vine din televiziune. Campania probabil ca o sa iasa bine.
  • ABONATUL TV ABONATUL TV
    Pe site-ul lor , FAMILIA e 40 lei si nu este acelasi lucru OPTIM HD ... Vrajeala ieftina marca UPC ...

Trimite un comentariu

sus