Skip to main content

„Cronica Cârcotaşilor” revine astăzi la Prima TV cu noi prezentatori

 
Cronica Carcotasilor
Cronica Carcotasilor

Cronica CarcotasilorÎn această seară, de la ora 20.30, debutează emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" într-o nouă formulă, la Prima TV.  Show-ul a adunat 30 de sezoane până acum.

Publicitate

După plecarea lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş, producătorului Şerban Huidu i-a revenit misiunea de a-şi completa echipa – din care face parte şi Cristian Hrubaru.

Noul sezon al „Cronicii Cârcotaşilor” are actori noi, momente noi, dar păstrează şi ingredientele care au dat gust satirei în toţi aceşti ani: „Top ruşinică”, „Vocea poporului”, bâlbele tv.

Telespectatorii îi vor cunoaşte diseară pe noii prezentatori, ale căror nume Huidu şi echipa de la Prima TV n-au dorit să le dezvăluie până acum.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iris Iris
    ieri a fost o fasaiala maxima, cu lovituri aiurea in toate tv-uile.... Gluma cu "fara clanta", galeti de apa expirate, s-au treferit la "mizeria" de la pro...imitatii de jargo tiganesc... moaca lui Huidu... Am rezistat cu greu pana la capat doar de curiozitate sa prin o sclipire.... Nu ! Sper sa se reflecte in audiente nivelul.
  • didi didi
    eu tot nu inteleg cum de un om care a omorat alti 4 oameni mai are tupeul sa apara la televizor si la radio si sa se mai hahaie, eventual sa se ia si de cei care comit accidente auto...
  • Ioana Ioana
    exact cum au facut cei de la Antena 1 cand au vazut rezultatele de ieri? geo, sa ne zici si noua audienta maine - pe targetul comercial !
  • Ted Ted
    Serbane, postura asta nu te prinde, parca esti dom'profesor in pozele cu antenisti!
  • geo geo
    Rideti cit mai puteti...dupa o ce sa vedeti audientele, miine-dimineata sa va inchideti telefoanele si sa va aruncati tabletele, calculatorelor si ce mai aveti...Iar poza asta sa o puneti invitrina, ca nu va mai prinde sezonul de primavara...

Trimite un comentariu

sus