Skip to main content

AUDIENŢE. Cusurgiii lui Mihai Găinuşă şi Cârcotaşii lui Şerban Huidu, în aceeaşi seară. Cronica i-a săltat pe Cusurgii. Cum s-au descurcat

 
cusurgiii Prima TV
cusurgiii Prima TV

Ioana Petric si Alex Bogdan

Publicitate

Mihai Găinuşă şi Kodruţ Kegheş, acum Cusurgii, au fost aseară pe post imediat cupă noii Cârcotaşi, emisiunea produsă de Şerban Huidu. Cum s-a descurcat fiecare?

Datele de audienţă arată că alăturarea celor două programe a menţinut ratingul Prima TV la un nivel apropiat, iar Cusurgiii au avut un rating mai bun decât în primele zile.


Fără Cronica Cârcotaşilor înainte, Cusurgiii lui Găinuşă aveau audienţe ceva mai scăzute (ratingul programului anterior era mai jos).
Plasat imediat după Cronică, programul lui Găinuşă a avut o audienţă mai bună, fapt datorat ratingului mai mare al Cronicii, dar şi specificului asemănător al celor două emisiuni.

Cronica cârcotaşilor a fost difuzată între 20.30 şi 22.30. Au urmat Cusurgiii, între 22.30 şi 23.00.

Paginademedia.ro vă prezintă datele de audienţă de ieri, 24 septembrie, prima zi şi cu Cârcotaşi, şi cu Cusurgii:

NAŢIONAL.
Cronica cârcotaşilor a fost urmărită, în intervalul de difuzare, de 443.000 de telespectatori pe minut (2,4 rating şi aproape 5 cotă de piaţă). A pornit de la o audienţă de 205.000 de români pe minut (1,1 rating), cât a avut programul de dinainte, Cireaşa de pe tort.

Imediat după Cronică, Cusurgiii Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au atras 340.000 de români pe minut (1,8 rating şi cotă de piaţă cinci).
Ca o comparaţie, luni şi marţi, fără Cârcotaşi înainte, Cusurgiii erau urmăriţi de 200.000-230.000 de români pe minut.

URBAN.
Şi la oraşe, Cusurgiii au avut rezultate mai bune cu Cronica înainte. Astfel, Cronica de ieri a avut o medie de 255.000 de telespectatori pe minut la oraşe (2,5 rating şi 5,2 market share). Cronica "pornea" de la 0,8 rating (79.000 de persoane), audienţa Cireşei.
Cusurgiii au fost urmăriţi de 218.000 de orăşeni pe minut (2,2 rating, 5,3 share). Luni şi marţi, media Cusurgiilor la oraşe era de 120-130.000 de telespectatori.

COMERCIAL.
Pe segmentul 18-49 de ani, Cronica cârcotaşilor a avut o medie de 135.000 de telespectatori pe minut. Cusurgiii au avut pe acest segment 126.000 de persoane. Ambele au avut aproape aceeaşi cotă de piaţă (6,7 la Cronică, 6,8 la Cusurgii).

Din punct de vedere al locului în clasamentele de audienţă, pe segmentul naţional şi la oraşe, Cronica cârcotaşilor şi Cusurgiii au fost pe poziţii asemănătoare: locurile 5-7. Pe comercial, Cronica a fost pe locul trei pe intervalul de difuzare, iar Cusurgiii, pe locul cinci.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tomas Tomas
    Cine naiba se mai uita la aceasta emisiune prafuita, cu clisee verbale si replici de acum 20 de ani? Miercuri iau bataie si de la SRC (Antena 1) si de la Kidsing (Kanal D), desi niciuna din ele nu e prea grozava, dar decat sa te uiti la unii care fac misto de faptul ca sunt altii la puscarie, in timp ce seful lor Burci vindea copii la negru in anii '90 si e liber acum bine-mersi... Astia sunt lupii moralisti ai televiziunilor? Pe faras cu ei...
  • Ioana Ioana
    corect! bine spus Bogdan!
  • mariana mariana
    bine ai venit Serban Huidu, felicitarile mele si-ti doresc multa sanatate si bafta cu emisiunea, nu baga in seama toate hahalerele astea de doi lei care te jignesc mereu.
  • adi adi
    RUSINEEEEE!!!!

    Ce cauta Huidu la Tv?
    Emisiunea e PRAF si nu se mai uita nici dracu la ea.
  • Bogdan Bogdan
    @Mircea: Telespectatori mai putin instruiti? Cred ca confunzi Prima TV cu Antena 3 sau OTV. Daca s-ar face niste studii, ar reiesi ca telespectatorii Cronicii/Cusurgiilor sunt mai inteligenti si mai informati decat cei care se uita la alte emisiuni.
  • Cata Cata
    Serbane tu esti? :)
  • Mircea Mircea
    Aceste emisiuni produc bani de pe urma telespectatorilor mai putin instruiti. Acestaeste adevarul. Vorba aceea care deranjeaza " e multi si e prosti". Dixit.
  • fasnetul fasnetul
    Minte stralucita ce esti. Crezi ca sta vreo emisiune pe post daca nu produce bani? Esti fasnet tare de tot
  • Cata Cata
    Cine sa se mai uite si la emisiunile astea invechite? De 20 de ani stim doar carcotasii, schimb de mame, teo, mircea badea etc. Li s-a dus vremea de mult timp dar ei tot continua. Oare pana cand?

Trimite un comentariu

sus