Skip to main content

D'Artagnan si Mimi Nicolae, doi foşti concurenţi de la MasterChef, ajutoarele bucatarilor în Hell's Kitchen

 
hell s kitchen
hell s kitchen

hell s kitchen

Publicitate

După ce au fost jurizaţi de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlatescu la MasterChef, au trecut de cealaltă parte a baricadei. Mimi Nicolae şi Alex Petricean (D'Artagnan) sunt sous chefi în bucătăria show-ului „Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1. Cei doi au fost concurenţi în primul sezon al show-ului MasterChef de la Pro TV

„Este minunat să lucrezi cu cei trei chefi, sunt oameni în adevăratul sens al cuvântului şi profesionişti desăvârşiţi", spune Mimi.

La randul lui, Alex Petricean admite că şi pentru el cooptarea în acest proiect este extrem de importanta: "Pentru mine, această postură de sous chef într-un show TV de talia aceasta este o confirmare că tot ce am făcut în cele 30 de luni de bucătărie profesionistă a fost cât se poate de corect. Am sacrificat tot ce înseamnă plăceri personale pentru bucătărie şi nu regret nimic."

Rolul pe care Mimi si D'Artagnan îl vor avea în "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor" este acela de ajutoare pentru cei trei juraţi şi supraveghetori straşnici ai celor 20 de concurenţi care au misiunea să ţină restaurantul cu service à la carte. "Rolul meu va fi sa supraveghez una dintre echipe", spune Mimi, "sa urmaresc tot ce se intampla in bucatarie si sa raportez chefilor. E o experienta diferita de tot ce am facut pana acum, insa faptul ca pot sta in bucatarie este pentru mine foarte important. E un camp de lupta dur, asa ca o sa ma vedeti si iesindu-mi din fire", mai dezvaluie ea."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Asta arata cat de bun este Masterchef/ProTV!
    A1,a luat cam tot ceea ce a picat din gura Protv-ului,sa vedem daca ii ia si audienta?

Trimite un comentariu

sus