Skip to main content

DEBUT. Vocea României întâlneşte astăzi NextStar

 
Vocea Romaniei
Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

Show-ul Vocea României debutează astăzi la Pro TV cu un nou sezon. Tot astăzi, Antena 1 lansează show-ul NextStar, realizat de Dan Negru.

Lansarea celor două producţii a fost programată pentru ziua de marţi pe ultima sută de metri.

Vineri seara, Pro TV a anunţat mutarea zilei de lansare a show-ului Vocea României, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Este o premieră pentru postul de televiziune să anunţe o asemenea schimbare cu doar o săptămână înainte de debut.

La nici două ore după anunţul celor de la Pro TV, şi Antena 1 a decis să devanseze lansarea show-ului lui Dan Negru. Astfel, producţia a fost mutată tot marţi, de la 20.30.

Dan Negru a şi scris pe pagina sa de Facebook despre schimbare. „E razboi in televiziune! Vad zeci de postari si de articole in net. Da, e onorant sa fii in linia intai a frontului. “Vocea” e un colos international, “Next Star” e un show romanesc 100% pe care l-am inventat impreuna cu Dana si Claudiu, colegii mei, in cateva dupa-amieze. (...)Sunt invidios pe showuri mamut precum “Vocea”. Si-mi plac! Franciza “The Voice” costa cat bugetul pe cateva sezone de “Next Star”,care n-are franciza.Dar ce onorant e sa te bati cu Goliat… Din razboiul asta castiga publicul!Asadar, sa fie razboi!”, a scris Negru.

Astăzi, Kanal D a pus la bătaie un serial turcesc, Trădarea. În plus, Prima TV a programat un film de aventuri, Busola de aur. Pe TVR 1 va fi un meci, Borussia Dortmund - Arsenal, din grupele UEFA Champions League.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Afi Afi
    Mihail are dreptate. Dacă te uiți cu atenție pe înregistrare (dacă ai), vei observa că imaginile din culise sunt mai clare. Ce-i în platoul propriu-zis e filmat cu camere SD.
  • Mickie Mickie
    Super Prima editie! Iar chirila a fost o f Buna alegere . Astept cu nerabdare sa -l vad pe brenciu la Antena....Pana acum la TCDU a fost slabut Rau:))
  • mad79 mad79
    inseamna ca ai televizor cu lampi,daca nu vezi in Hd,dar ai pretentia asta!
  • bluemoon1234 bluemoon1234
    Unde vezi tu culorile spectaculoase?E doar rosu tipator si deranjant la vedere.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Unde vezi tu HD, ca noi vedem in HD doar imaginile din back-stage?
  • Mihai Mihai
    Vocea se vede spectaculos in HD . Platoul si luminile sint de top
  • Dan Dan
    Alegerea corecta! :D
  • bluemoon1234 bluemoon1234
    neinteresant ce alegi tu sa urmaresti
  • boro boro
    Voi alege să urmăresc Vocea României!

Trimite un comentariu

sus