Skip to main content

Deutsche Telekom va lansa un canal de baschetbal

 
Telekom Basketball
Telekom Basketball

Telekom BasketballCompania germană Deutsche Telekom va lansa un canal de baschetbal, la începutul sezonului viitor, scrie Broadbandtvnews.com.

Publicitate

Telekom Basketbal va difuza peste 350 de competiţii locale de baschet din Basketball Bundesliga (BBL). Partidele vor fi difuzate în format HD pe reţeaua de cablu Telekom, pe IPTV, dar şi pe internet.

Canalul va fi disponibil pentru toţi clienţii Telekom. Începând din 19 septembrie, clienţii se vor putea abona la noul post de televiziune.

Iubitorii de sport vor putea să se aboneze la Telekom Basketball pentru o taxă lunară de de 9,95 de euro.

Deutsche Telekom a cumpărat în România companiile Romtelecom şi Cosmote, care vor activa de la jumătatea acestei luni sub brandul Telekom.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Si atentie la doua aspect foarte importante: 1. Nu e vorba de Romania, ci de Germania. In Romania nu ti-ar da nimeni 9,95 euro pe NBA, dar pe campionatul german; :)) 2. La traducere: "Telekom Basketball will show all up to 350 games of domestic basketball league Basketball Bundesliga (BBL)" nu se traduce prin "Telekom Basketbal va difuza peste 350 de competitii locale de baschet din Basketball Bundesliga". Competitia este una singura, campionatul german de baschet sau Basketball Bundesliga (BBL), celelalte sunt meciuri. :)
  • Alex Alex
    Vedeti ca in romana se numeste "baschet". Avem Federatia Romana de Baschet, Campionatul National de Baschet, baschet 3x3, etc. In engleza se numeste "basketball", deci cuvantul "baschetbal" e penibil, o strutocamila care nu are ce cauta in text si in niciun caz in titlu. Mai puneti si voi mana pe o carte/minge.
  • Daniel Daniel
    Ieftin, trebuia sa fie taxa 99,9 euro. Dragi romani, Digi va asteapta pe toti cu bratele deschise.
  • Baschet Baschet
    Ce e aia "baschetbal"?!? Va mai intreb o data: ce este aia "baschetbal" in LIMBA ROMANA?!? Va e greu sa scrieti corect, in limba romana?
  • Cosmin Cosmin
    9,95??????????
    Pe bune , asa scump?
    Sa speram ca intrarea nemtilor sa scada si preturile. Eu sunt abonat Rotelecom ( Telekom), calitatea e super si la net si la televiziune, dar preturile sunt extrem de mari.

Trimite un comentariu

sus