Skip to main content

Digi 24 lansează campania "Vreau să ştiu!"

 
Digi 24 lansează campania "Vreau să ştiu!"

Screen Shot 2014-09-29 at 3.42.07 PMÎn săptămâna 29 septembrie-3 octombrie Digi24 HD difuzează, în Jurnalele de ştiri, în cadrul campaniei „Vreau să ştiu!”, o serie de reportaje care trec dincolo de politică şi statistici, şi intră în viaţa reală a şcolii româneşti.

Publicitate

"După 24 de ani, 19 miniştri şi 64 de modificări ale Legii Educaţiei şcoala romînească este un colaps. 3.200.000 de copii au început anul de studiu fără să ştie că, la fel ca şi anii trecuţi, şcoala primeşte doar jumătate din banii promişi de lege. Aproape 569.000 de micuti se înghesuie în grădiniţele de stat. Un sistem cu prea puţini educatori, ei înşişi incomplet formaţi, cu grupe supradimensionate şi cu acces limitat la materiale care să dezvolte creativitatea şi acumularea de cunoştinţe", se arată într-un comunicat al Digi24.

În cele aproape 4.000 de şcoli generale de stat, România are acum un 1.743.000 de elevi. In prezent in tara noastra functioneaza 1.605 licee cu 815.000 de elevi, dintre care probabil destui vor îngroşa rândurile absolvenţilor care se împiedică de bacalaureat.

Întreaga săptămână Digi24 HD face o analiză la obiect şi imparţială a destinului şcolii româneşti, pentru toţi cei care rostesc răspicat: „Vreau să ştiu!”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • catalin catalin
    "vREAU SA STIU" , de aceea am venit la scoala.Asta trebuie sa spuna un elev profesorului sau, insa din pacate nu e asa in scoala romaneasca. Se ia din bugetul invatamantului si se directioneaza banii spre servicii, cand invatamantul ar trebui sa fie proritatea zero a guvernului romanei, doar ca daca vrei sa plagiezi nu ai nevoie de prea mult studio...doctorat-xerox.
  • Basarica Basarica
    Si probabil ca nu are nici cea mai mica legatura cu facatura DNA privind licentele...

Trimite un comentariu

sus