Skip to main content

Intact explică de ce surorile Voiculescu şi-au retras unele contestaţii legate de dosarul ICA: în complet ar fi fost judecătoarea Camelia Bogdan

 
IntactMediaCenter_3
IntactMediaCenter_3

IntactMediaCenter_3

Publicitate

Intact Media Group a reacţionat după ce în presă au apărut ştiri despre retragerea unor contestaţii formulate de către Camelia şi Corina Voiculescu împotriva dispoziţiilor din dosarul legat de privatizarea ICA.

Renunţarea în cauză nu vizează toate contestaţiile depuse împotriva hotărârii nr.888/08.08.2014 şi cu atât mai puţin, nu reprezintă renunţări la demersurile judiciare menite să desfiinţeze actul fără precedent al Curtii de Apel Bucuresti, au precizat reprezentanţii Intact.

„Necesitatea acţiunii a fost determinata de prezenţa în completul care ar fi trebuit să judece aceste contestaţii a doamnei judecator Camelia Bogdan. In cadrul dosarului ICA aceasta si-a solutionat singura propriile cereri de recuzare, respingandu-le ca inadmisibile, precum si contestatiile formulate impotriva propriilor masuri”, se mai arată în poziţia trustului.

„Avand în vedere lipsa evidentă a unor garanţii de imparţialitate din partea magistratului Camelia Bogdan, renunţarea la contestaţiile îndreptate împotriva hotărârii, ce urmau a fi soluţionate de domnia sa, devine firească”, au mai adăugat reprezentanţii Intact.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus