Skip to main content

Jay Carney, fostul purtător de cuvânt al Casei Albe, a devenit colaborator al CNN

 
Screen Shot 2014-09-11 at 7.15.46 PM
Screen Shot 2014-09-11 at 7.15.46 PM

Screen Shot 2014-09-11 at 7.15.46 PMJay Carney, care, în luna mai, a anunţat că a decis să demisioneze din funcţia de purtător de cuvânt al Casei Albe, a devenit colaborator al televiziunii internaţionale de ştiri CNN, scrie Mediafax, care citează politico.com.

Publicitate

Jay Carney este comentator politic la CNN, potrivit unui anunţ făcut miercuri de Sam Feist, şeful redacţiei de la Washington al reţelei de televiziune.

Carney şi-a început activitatea la CNN miercuri seară, când Barack Obama a făcut o declaraţie oficială, precizând că este pregătit să lanseze atacuri aeriene în Siria împotriva grupării Stat Islamic. De asemenea, preşedintele SUA a anunţat că forţele americane vor extinde raidurile pe care le efectuează împotriva jihadiştilor din Irak.

"Experienţa unică a lui Jay atât ca jurnalist, cât şi ca purtător de cuvânt al Casei Albe îl face pe acesta să fie o voce de nepreţuit pentru reţeaua noastră, în contextul în care acoperim ultimii doi ani din administraţia Obama şi ne uităm în viitor, la campaniile ce vor urma", a spus Sam Feist.

Jay Carney a decis să demisioneze din funcţia de purtător de cuvânt al preşedinţiei Statelor Unite, a anunţat la sfârşitul lunii mai preşedintele SUA, Barack Obama, citat la momentul respectiv de CNN.

Demisia lui Jay Carney a devenit efectivă la jumătatea lunii iunie, acesta fiind înlocuit de adjunctul său, Josh Earnest.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus