Skip to main content

Jurat la X Factor vinerea şi prezentator duminica. Horia Brenciu va fi gazda show-ului Dansează printre stele

 
Horia Brenciu
Horia Brenciu

Horia Brenciu

Prezentatorul show-ului „Dansează printre stele”, care debutează duminică la Antena 1, va fi Horia Brenciu, cel care este şi jurat X Factor. El revine în ipostaza de prezentator al unui show după 10 ani, anunţă postul Antena 1.

Horia Brenciu: „În ultima perioadă, postura de jurat m-a obligat să mă uit mai mult în ochii concurenţilor. Duminică seara va trebui să mă uit în ochii telespectatorilor. Sincer, mi-era puţin dor de asta. Rolul de antrenor îmi place, dar nu l-am uitat pe cel de amfitrion. Vorba aia, cu el am debutat acum 21 de ani.”

Brenciu a acceptat propunerea de a prezenta acest show pentru că ştia formatul, despre care declară că e ceva mai mult decât tot ce s-a făcut până acum în materie de format de dans, anunţă postul de televiziune. “E în direct, dinamic, are muzică live şi perechi care ştiu să danseze şi se bat pentru un premiu care dublează competiţia. Dacă la „X Factor” trebuie să scot în evidenţă fiecare elev din echipa mea, aici, la „Dansează printre stele”, toţi concurenţii sunt ai mei, adică trebuie să îi susţin pe toţi, necondiţionat”, a mai declarat Horia Brenciu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cosmin1 cosmin1
    Ce zeu era cind era la pro tv,unde nu l am urmarit,si ce naspa e acuma la antena 1,unde nu o sa il urmaresc,nu?
  • Ted Ted
    Evident ca da. Daca dam crezare zvonurilor ca e platit cu o suma fixa (si consistenta) indiferent de proiectele in care il implica, e de inteles decizia antenelor de a-i folosi la maxim. Nu le-a adus locul 1, dar macar sa le aduca profit. Nu stiu daca la sfarsit de an, Horia va fi in castig. A pierdut contractul cu UPC si nu stiu daca publicul antenei se va inghesui sa cumpere bilete la concertele lui. Eu ii urez sanatate si forta de munca!
  • popaduhu popaduhu
    vor ei neaparat pe brenciu peste tot. cu hahaieli si glume nepotrivite, antena style.
  • biliboi biliboi
    Credeti ca mascariciul de Brenciu stie sa vorbeasca cel mai tare este Pavel BARTOS . PRO tv este cel mai tare nu o LATRINA unde intra asa zise vedete .Imi pare bine ca au plecat toti mediocri de la Pro tv. Mona era o NULITATE brandul pro o facea vedeta .
  • patrick patrick
    fiti atenti aici .Brenciu a acceptat propunerea de a prezenta acest show pentru că știa formatul, despre care declară că e ,,ceva mai mult decât tot ce s-a făcut până acum în materie de format de dans´´, anunță postul de televiziune. o dar vai al cui ar fi acest audi a seiz ,,,sper ca imi intelegi gluma .
  • Danny Danny
    Nu credeti ca in cazul lui Brenciu avem un caz de supraexpunere al Antene?
  • Ted Ted
    Cred ca Horia radiaza de fericire! A plecat din ProTV suparat pe Mona si acum lucreaza la Antena chiar in emisiunile conduse de aceeasi Mona. Ce ironica e uneori soarta!
  • Ted Ted
    Gura pacatosului adevar graieste!
    Sa-i spuna cineva si lui Horia ca nu mai e unul dintre "antrenorii" de la Vocea, ci unul dintre juratii / "mentorii" de la X Factor.
  • haplea haplea
    :)))))))))) ar merge o tura cu gadea, asa-i? :))))))))
  • Andrei Andrei
    Atata-l scot in slavi pe Horia Brenciu de zici ca-i de aur.....

    ps:la antena 3 nu-l pun la nimic?
  • dan sp dan sp
    ce mare e horia brenciu :))
  • Maria Maria
    E in juriu.
  • radu radu
    NU trebuia sa il prezinte Petre ala de la romanii au talent?
  • Dan Dan
    mai horia, erai antrenor si aveai echipa la Vocea romaniei, nu la X Factor. Aici esti jurat si mentor pentru o categorie de varsta ;)

Trimite un comentariu

sus