Skip to main content

Look intră în măsurarea audienţelor. Publicitatea pe posturile Look TV va fi vândută de regia lui Laurenţiu Ionete

 
look tv
look tv

look tv

Posturile Look PLus şi Look TV, care deţin drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, au intrat în măsurătorile de audienţă. În plus, vânzarea de publicitate pentru cele două televiziuni va fi gestionată de Media Sales Factory, regie deţinută de Laurenţiu Ionete.

Posturile Look TV şi Transilvania Live au intrat în proprietatea Intel Sky Broadcast Ltd, în urma unui „memorandum de înţelegere” privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Cele două posturi sunt disponibile în grilele UPC, Romtelecom, Orange TV şi Ines IPTV şi online pe Seenow.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmu bahmu
    Publicitarii platesc ptr audienta inregistrata la tv, mai precis la UPC cablu si NextGen Romtelecom, ptr ca restul nu conteaza...iar milionul de abonati tv ai RCS@RDS care vad meciurile free pe net nu se pun...
  • Nanu Nanu
    Audienta va fi clar mai mica decat in anii trecuti. Asta este insa normal pentru ca acum este contra cost. Cred ca va fi undeva la 60% fata de anul trecut.
  • Nanu Nanu
    Nu o sa mai pupam noi la RDS Liga 1 in vezi. RDS nu e capabil sa recunoasca cand greseste. Asa a facut si cu Discovery. Se vor obisnui oamenii si fara.
  • Florin Florin
    Au audiente chiar daca nu la tv. Abonatii Rds vad meciurile pe net transmise de Look.
  • Boggy Boggy
    Cred ca aveti o problema cu titlul articolului...publicitatea posturilor va fi vanduta si nu posturile in sine.
    E bine ca vor avea o masurare insa nu cred ca vor fi foarte incantati de rezultate. Sunt abonat al unui cablist mic care ofera posturile inca de la debutul noului sezon al ligii. Am avut 2 luni gratuit in grila digitala cele doua canale iar Look TV ia fost si in grila analogica. De la inceputul lunii canalele sunt in pachet separat contra cost. Tinand cont ca am apucat sa vad ce anume au de oferit posturile LOOK pot spune, fara retineri, ca nu ma intereseaza absolut deloc sa platesc in plus pentru LIGA 1.
  • geo geo
    Corbule, nu mai purta tu de grija altora...mai bine te-ai astepta la audiente minuscule ale celor doua posturi Look...mai ales Look tv-ul care este vizibil contra-cost.
  • Corbu Corbu
    Era normal sa ceara masurarea audientei. Altfel nu puteau sa vanda reclama cu adevarat. Sa vedem cat mai rezista RDS fara Liga 1.

Trimite un comentariu

sus