Skip to main content

MĂSURĂ TEMPORARĂ. Sorina Matei, în locul lui Robert Turcescu din această seară

 
sorina matei
sorina matei

sorina matei

Publicitate

Tronsonul pe care era emisiunea lui Robert Turcescu va fi ocupat, din această seară de emisiunea Actualitatea românescă, moderată de Sorina Matei. Emisiunea lui Robert Turcescu era difuzată pe intervalul 21.30-23.00

Oficialii B1 TV au declarat pentru Paginademedia.ro că este vorba de o măsură temporară.

Reamintim că Robert Turcescu a confirmat la B1 TV, în direct ceea ce postase iniţial pe blog: Că a fost ofiţer sub acoperire. La talk-show-ul moderat de Sorina Matei, Turcescu a declarat că nu va mai realiza emisiunea Sub semnul întrebării la B1 TV.

Citiţi aici declaraţiile complete făcute de Turcescu la B1.

Înainte de declaraţiile făcute la B1, Turcescu postase pe blog un text cu titlul Mărturisire şi spovedanie, în care spunea că a fost locotenent colonel sub acoperire.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lara lara
    Cata rautate gratuita! Sorina Matei este o femeie desteapta si frumoasa.Punct.
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Nasol pentru ea, pentru Sorina Matei. Va trebui sa se străduiască din răsputeri sa se exprime coerent, dar pentru asta ar fi trebuit sa citească mult în copilărie și adolescență, lucru pe care se simte ca nu l-a făcut. Nasol încă o data, fiindcă va trebui sa-si schimbe garderoba aia care conține doar bluze fără mâneci, "datorită" cărora, când ridica brațele, arată, puh!, subrațul, în timp ce gesticulează dezordonat, încercând prin asta sa-si compenseze lipsa de vocabular. Nasol pentru a treia oară, fiindcă va trebui sa o mai rărească puțin cu "doamnelor și domnilor", cu "domneeee! ", cu "haideti, domnu'", cu "îm", cu "eee", care țin loc- zic iarasi- de vorbit cursiv, coerent și cât de cât elevat. În fine, nasol pentru a patra oară, fiindcă laptopul ăla în care se uita ca la sfintele moaște- și care o mai ajuta sa uite ca a stat rău cu cititul în copilărie- s-ar putea sa mai și pice, ori ce se face dacă nu mai are după ce sa se exprime cât de cât? !
  • Mm Mm
    Deci e de bine ca Turcescu mintea acum 2 ani public ca el nu are grade?Ca sunt si altii e foarte posibil,dara ceilalti nu ies publica sa faca scandal ca nu sunt,atunci cand cineva ii desconspira,ca dupa doi ani sa declare la TV ca de fapt este.Ce naiba e onorabil si demn in asta?Cine mai crede ce zice batranelul asta cu mintea varza?Dumnezeule,mai sunteti multi spalati pe creier?
  • Viorel Viorel
    Fekicitari pentru Turcescu. Un gest onorabil si demn.
  • Mircea Mircea
    Cu siguranta ca Robert Turcescu va reveni in televiziune. Este doar o retragere temporara. Bine ar fi ca toti cei ce sunt in diverse servicii ale statului sub acoperire sa faca ceea de a facut Turcescu. Adica sa recunoasaca acest lucru public. Timpul ne va dovedi ca sunt multi agenti sub acoperire in toate partidele si nu in ultimul rand in mass-media.
  • Mm Mm
    Sa ii dubleze salariul cei de la serviciul la care e si ea angajata,macar.
    Altfel am inceput sa imi explic de ce in plina criza cresteau bugetele serviciilor si noua ne crestea TVA-ul.Sau la ce ne trebuia cele 20 de miliarde imprumut de la FMI.Bravoo.

Trimite un comentariu

sus