Skip to main content

Noii MasterChefi de pe Pro TV i-au bătut pe vechii masterchefi de pe Antena 1. Masterchef, peste Hell's Kitchen pe toate targeturile

 
Master_Hell s Kitchen
Master_Hell s Kitchen

Hell's MasterChef

Publicitate


AUDIENŢE
. Premiera Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, de pe Antena 1, a fost depăşită, aseară, de emisiunea MasterChef de pe Pro TV.

Vechii MasterChefi Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, acum la Antena 1, au fost învinşi de noua echipă a emisiunii de pe Pro TV (Patrizia, Foa, Adi Hădean) pe toate cele trei targeturi - naţional, urban şi comercial. La nivel naţional, Pro TV a avut în plus 250.000 de telespectatori, Diferenţele între cele două emisiuni au fost mici la nivel urban şi pe targetul comercial.

Cele două emisiuni - MasterChef (Pro TV) şi Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor - s-au suprapus pe toată durata lor (20.30-22.30). Iadul bucătarilor a fost produsă de echipa coordonată de Mona Segall, cea care se ocupa, sezonul trecut, de MasterChef.

A fost a doua confruntare directă din acest sezon între emisiuni similare. Săptămâna trecută, vineri, show-urile muzicale Vocea României şi X-Factor au fost la bătaie directă. Rezultatul: Pro TV a fost peste Antena 1 pe toate targeturile (diferenţa fiind mai mică la nivel urban). Cifrele Vocea-X Factor, AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor):

NAŢIONAL. MasterChef a fost urmărit, la nivelul întregii ţări, de 1,3 milioane de români pe minut. În acelaşi timp, la Iadul bucătarilor, pe Antena 1, se uitau 1,07 milioane de români.

De remarcat, pe targetul naţional, audienţa Kanal D, cu serialul Trădarea: 1,04 milioane de persoane, foarte aproape de showul de pe Antena 1.

Vârf naţional MasterChef: 2,06 milioane de români (11,1 rating) la ora 20.50.

Vârf naţional Hell's Kitchen: 1,55 milioane de telespectatori (8,5), la ora 21.33.

URBAN. La oraşe, diferenţa dintre show-urile culinare a fost mult mai mică: la Pro TV erau 760.000 de telespectatori, la Antena 1 se uitau 721.000. Pe locul trei, Kanal D, cu 633.000.

Vârf urban MasterChef: 1,27 milioane telespectatori (12 rating) la ora 21.43

Vârf urban Hell's Kitchen: un milion de telespectatori (10), la ora 21.33.

COMERCIAL. MasterChef şi Iadul Bucătarilor au fost apropiate şi pe targetul comercial: 493.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani la Pro TV şi 451.000 la Antena 1.

Dacă la nivel naţional şi la oraşe Kanal D s-a apropiat de locul doi, pe targetul comercial postul turcesc a fost mult în urmă în cifre absolute: sub 200.000 de telespectatori pe publicul între 18 şi 49 de ani.

Audienţa posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.310.000 7,1 13,9
2 Antena 1 1.065.000 5,8 11,3
3 Kanal D 1.041.000 5,6 11,1
4 Antena 3 790.000 4,3 8,4
5 Prima TV 460.000 2,5 4,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 760.000 7,5 14,5
2 Antena 1 721.000 7,2 13,8
3 Kanal D 633.000 6,3 12,1
4 Antena 3 545.000 5,4 10,4
5 Prima TV 207.000 2,1 3,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 493.000 9,8 22,3
2 Antena 1 451.000 9 20,4
3 Kanal D 181.000 3,6 8,2
4 Antena 3 120.000 2,4 5,4
5 Prima TV 96.000 1,9 4,4

Citeşte şi:

Citeşte şi:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Bravo PRO TV . Doamna Segal vorbea intr-un interviu(citat si de pagina de media) ca a renuntat la pro pentru toti "oamenii importanti" au plecat de acolo dar se pare ca acei "oameni importanti" ai domniei sale au ramas in pro, dovada: Master Chef peste HC produs de ea. Se poate muncii si fara Segal. Bravo lor(celor din pro) care au ramas si au muncit la un show de calitate
  • Mia Mia
    Felicitari PRO TV, sunteti PROOOOO, pentru Antena multa putere de munca ca aveti nevoie la ce esec...........
  • John Doe John Doe
    Luni si marti cea mai buna alegere intre Masterchef si Iadul Bucatarilor se pare ca va fi....re-re-reluarea unor episoade din Seinfeld (Procinema).

    La Masterchef e o problema cu cei 3 chefi. FOA si Hadean sunt lipsiti de personalitate, iar Patrizia, desi la inceput e distractiv cum vorbeste dupa un timp devine deranjant.

    Iar Iadul bucatarilor e un concurs de injuraturi si de cine tipa mai tare. Si foarte probabil si de cine da mai tare in etapele urmatoare.
    Nu este un cooking show, ci mai degraba un local kombat in bucatarie.
  • lea lea
    pacat de cei 3 chefi care se pare ca au ajuns ei insisi in iad. nu ma omor dupa noii jurati de la masterchef, nu sunt deloc prieteni cu camera, dar ce/am vazut la hell's kitchen m-a dezamagit total...trecand peste detalii de genul platou, lumini, imagine care pot fi trecute cu vederea pana la urma,daca show-ul e bun, cel mai tare m-au dezamagit concurentii care nu mi-au placut deloc...nici unul!!! iar prestatia chefilor foarte slaba...mult sub ce ar putea ei sa ofere acestui show. pacat!
  • pArA pArA
    Hell's Kitchen e un format bun , pacat ca la noi la luat Antena si si-au batut joc de el , poate daca il lua PRO acu un an , cand au fost ceva zvonuri , era alta mancare de peste. Problema principala a emisiunilor de pe Antena , e ca sunt insipide , incolore si inodore , si nu cred ca pot fi "redresate" , pot ei sa aduca doua Mone , 10 Master Chefi , 3 Brenciu si inca o jumatate de Banica , ca tot degeaba.

    In schimb Master Chef , mi se pare ca a fost mai bun ca saptamana trecuta , chefi un pic mai dezghetati fata de saptamana trecuta parca si cred ca pe parcurs vor incepe sa miste , si va fi mai mult decat OK.

    P.S. : Zicea cineva mai sus ca probabil asistentele lui Capatos ai facut castingul la Hell Kitchen , si vreau sa zic ca e destul de aproape de adevar acest lucru , pentru ca la ce am vazut acolo , e jale ... si vreau sa mai adaug ca eu lucrez in domeniu de 10 ani si cunosc un chef bucatar care s-a inscris la HK , si a fost respins ... acum am vazut de ce , pentru ca emisiunea e un pamflet , nu un cooking show.
  • cris cris
    Mona si gasca ei ar fi bine sa se desumfle, s-a vazut valoarea lor. Marea producatoare a zis ca nu mai sunt oameni profesionisti in protv, ce tupeu pe ea(ma abtin sa vorbesc urat desi ar merita). Se pare ca cine sapa groapa altuia cade in ea. Sper sa nu o aduca astia iarasi in protv ca s-a vazut acum cat de buna e, mai bine sa demisioneze si sa isi vada de batranetile ei si sa numai creada ca e tanara asa cum o lingusesc sclavii de langa ea.
  • Sofia Sofia
    De acord! M-a recastigat protv, m-a recastigat masterchef! Regret alegerile si investitiile antenei! O batalie, chiar doua batalii pierdute din start cu personaje, vazute si nevazute, carora li-i s-au acordat credite in mod total artificial! Poate ca din criza imobiliara "petrecuta" nu ne-a fost exemplu chiar tuturor! Nu e un mesaj nici pro nici contra ! Nu cred in "intelepciunea"protv-ului, ci adoptarea unei conduite si a unei cumpatari ! Poate va fi adoptata conduita si de catre maruta! Ar avea .... potential!
  • Bogdan Bogdan
    Mireasă pentru bucătarul meu.
  • ovidiu ovidiu
    Dar ce se intampla aici? sau cum spune frantuzul Ma qu'est-ce que c'est ca?
    Voiam sa urmaresc tura a doua de injuraturi si zbierete din nora pt mama...aaaa scuze, hell's chicken programata marti 23 septembrie si vax! ne-am dat la fund ca pe proteveu au bagat un film cu Stallone &CO. Nu stiu cat de buna a fost alegerea celor trei bucatari sa se mute. Daca merg pe aceeasi directie cred ca dupa maxim 2 sezoane au aceeasi soarta ca cei de la Top Chef. Bafta!
    Ceea ce nu pricep la protevei: de ce se uita ca idiotii la aceasi film de n ori difuzat cand pot sa il vada HD pe net la acelasi LCD din dotare cu un cablu hdmi (scapi de tona de reclame, pui pauza cand te scapa etc.)
  • Maria Maria
    Si eu stiam ca vor da HK in seara asta, dar e un film acum. Penibila joaca asta cu "uite emisiunea, nu e emisiunea".
  • lebada lebada
    in afara faptului ca injurau si la Masterchef destul de mult si dovedeau slabiciune de character in special Florin Dumitrescu la probele in aer liber totusi erau ca jurati net superior celor de acum care aseara au dovedit amatorismul cand dupa ce l-au dat afara pe unul Foa s0a milogit de Hadean sa il aduca inapoi dovedind si prin asta nesiguranta si amatorism...dar ce a fost la Hell ala de pe Antena a fost total dezamagitor!! cine a ales asemena concurenti??? Dumnezeule chiar nu mai avem oameni de calitate in tara asta? si concurentii de la Master Chef sunt de contitie proasta fata de celelalte editii dar cei de la HC sunt jalnici in profunzime!
  • winston smith winston smith
    si la Big Brother era castingul mai ok. La HK e ca in spatele blocului
  • patrick patrick
    iadul bucatarilor era singura speranta a antenistilor ca se vor ùtea bate de la egal la egal cu master chef .dar nu a fost asa .si dupa cum stim cu totii prima emisiune are mai multa audienta ca a doua .oamenii se uita de curiozitate cui ii place se uita si a doua oara cui nu adios .iad .lol o sa regrete bucatarii ca au lasat pro.ul .
  • alex alex
    Hell's Kitchen... un melange intre mireasa pentru fiul meu, poftiti pe la noi, big brother si un pic din junior chef.. un show mai penibil ca asta nu am vazut... cred ca se simte in al noulea cer Mona :))))
  • vedeti vedeti
    Vedeti brandul face treaba nu oameni

Trimite un comentariu

sus