Skip to main content

PE SCURT. MTV România, post deţinut de Pro TV, a ieşit din grila UPC

 
mtv
mtv

mtv

Publicitate

Postul MTV România, deţinut de Pro TV SA, a ieşit de la 1 septembrie din grila de programe a UPC. Acesta a fost înlocuit de un an post muzical, Kiss TV.

De altfel, UPC şi-a informat clienţii încă de la începutul lunii august, potrivit unei capturi postat de HD Satelit.

Tot atunci s-a anunţat şi scoaterea canalelor UTV, UTV HD şi Duck TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi7 cristi7
    niste jegosi astia de la UPC! indiferent de starea jalnica la care ajunsese MTV, unde juma' de program era ocupat de reclame la produse care nu aveau legatura cu nisa postului (spre deosebire de postul mama), promo-uri, iar in cealalta jumatate difuza emisiuni ciudate si ft putina muzica, totusi e brandul nr 1 in lume intre posturile tv de muzica!
  • nimeni nimeni
    Bă băgați înapoi mtv-ul ca acum nu pot sa ma mai uit la EMA! acum nu mai pot sa vad pe nimic si chiar vreau sa vad!
  • Roy Roy
    Au scos posturile care nu mai au audienta si pentru care mai trebuie sa si plateasca. O miscare fireasca. Oricum au bagat altele in locul lor.
  • Alex Alex
    Nu cred ca Mtv a fost o pierdere asa mare. Decat 100 posturi la care nu ai ce vedea mai bine 30 k lumea.
  • Cristi Cristi
    @karl N-are nicio treabă audienţa, uită-te la KissTV sau Music Channel care au 5.000 (maxim 7.000 pe timpul serii) şi încă sunt prezente-n grilă. Au scos MTV pentru că de prin 2010 încoace s-a tranformat într-un post jalnic, aceleaşi piese răsuflate repetate oră de oră, care-s puse şi-n aceeaşi ordine pentru care EI CER ŞI BANI, comparativ cu restul care-s libere la transmisie. Nu plăteşte nimeni ţigănismele de pe MTV (Velea, Connect-R, Matteo, Ruby, Andra, Oana Radu + Jason Derulo, J Balvin - manelele internaţionale).
  • mihaita mihaita
    hmmm, eu am Eurosport 1 si 2 HD de mult timp.
    Si NG tot HD, alaturi de History, discovery si altele.
  • marius marius
    MTV România de dinainte de 2007 folosea acel nume fără a avea prea mare legătură cu reţeaua mamă. Pur şi simplu cineva plătise nişte bani ca televiziunea lui de muzică să se cheme MTV.
  • catalin catalin
    Plange cineva dupa un post defunct. E ipocrizie.
  • Lica Lica
    Asa este. Acum nu mai sta nimeni sa urmareasca la TV un concert de o ora. Atunci nu veneau trupe in Romania si cand era vreun concert la MTV stateai ca boul. Mai erau si videoclipuri cu vedete de la Hollywood, mai vedeai un crac, un sfarc. Acum le-a ucis netul. MTV e mort si cine spune altceva habar n-are
  • Eugen Eugen
    E asa cum spune el. Tu stii o poveste de PR dar MTV a fost inregistrat in romania de un smecheras si nu avea treaba cu MTV. Aia s-au trezit ca trebuie sa faca business cu el. Eu zic sa mai citesti tu
  • Manole Manole
    Bine ca nu au scos posturi de sport, ca acolo era baza :)
    Programe de muzica sunt cu zecile, sincer nu stiu cati mai asculta muzica la televizor :))))). Nici la tara nu se mai poarta. Si acolo toti sunt pe retele de socializare si youtube, isi fac selfie-uri :)).
    Ma bucur ca au suplimentat lista de HD cu programe sport si ca dau meciurile din Liga 1. Pentru restul, exista Mastercard :))))
  • Lady GAGA Lady GAGA
    Acum youtube scoate mai multe vedete decat MTV-ul
  • Danut Danut
    Au bagat pe Upc postul National Geographic HD...meserie frate.
    De acolo poti sa inveti ceva, iti suplimentezi cunostintele de cultura generala. Pai din muzica aia ce intelegeam? Mtv ne trebuie noua, toti vor sa ajunga vedete internationale acum si nu stiau de unde sa se inspire...hai mai ce naiba :))))
  • Tene Tene
    Si ambele Eurosport-uri tot in HD vor fi.
    Deci doar vesti bune din partea Upc:)
  • narcis narcis
    Sincer si eu tot cam ce zice georgica stiam. Nu sunt insa sigur ca asa este pentru ca nu imi mai amintesc de unde stiu de chestia asta. Probabil din presa.

Trimite un comentariu

sus