Skip to main content

Dragoş Bucur va fi gazda unei noi emisiuni la Pro TV: Visuri la cheie

 
dragos_bucur
dragos_bucur

dragos_bucur

Publicitate

Pro TV va lansa din luna octombrie o nouă emisiune ce va transforma locuinţele oamenilor. Producţia Visuri la cheie va fi prezentat de actorul Dragoş Bucur, a anunţat postul de televiziune.

Visuri la cheie va fi lansat la jumătatea lunii octombrie, iar show-ul va fi difuzat miercurea, de la ora 20.30.

Formatul este unul internaţional Extreme Makeover - Home Edition. Postul a anunţat lansarea acestuia încă din august, când a fost prezentată grila de toamnă a Pro TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. „Emisiunea prezintă poveştile unor familii lovite de necazuri, al căror destin se schimbă prin ajutorul comunităţii şi al unei echipe de arhitecţi şi designeri de interior ce le transformă casa într-o locuinţă de vis”, anunţa Pro TV la momentul respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile marilena vasile marilena
    buna seara.nu am sa incep cu povestiri de adormit copii si nici nu am sa ma plang de cv anume.numai ca sunt casatorita de 4 ani si in urma cu un an am adus pe lume cel mai frumos dar din viata noastra ,un baietel minunat premature care in present luptam cu o recuperare ca suntem cam spastici ,locuim intr-o casa modesta nu foarte mare si nici nu-mi doresc una mare ci aceasta pe care o am mi-as dorio mai "shik"sa spun asa.am urmarit emisiunea dv-ra si am vazut ce poate iesi din acest proiect initiat de niste maini foarte dibace.as fi tare bucuroasa daca intr-o zi am sa deschid pc-ul si am sa vad un semn din partea dv-ra.cu multa stima si respect fam:Vasile
  • Baragan Carmen-Maria Baragan Carmen-Maria
    Buna seara.as vrea si eu sa particip la aceasta emisiune.suntem o familie saraca cu un copil mic.nu am avut niciodata casa mea pentru ca ai mei nu si-au permis sa o ia.cand au vrut sa o faca,atunci cand eran mici eu si fratii mei,toata agoniseala parintilor s-a dus pe apa sambetei pentru ca s-a inchis Carritas de la Cluj .toata viata am stat in chirie.acum stam intr-o chirie de 300 lei pe care ii platesc din indemnizatia de crestere a copilului de 800lei.din cauza sistemului mult prea corupt nu am avut salarii sa ne imprumutam sa ne luam o locuinta in rate si nici nu se dau locuinte sociale.traim in Campia Turzii..un oras mort
  • Denisa Denisa
    Poate din cauza ca nu ai scris corect gramatical !
  • valentin valentin
    Nu va mai faceti vise degeaba.nu tot ce zboara se mananca. Cine te mai ajuta in ziua de azi
  • Bojocea Fanela Valentina Bojocea Fanela Valentina
    Buna as vrea sa particip si eu la aceasta emisiune deoarece suntem o familie avem un copil si nu avem casa deloc.stam cu chirie si nu avem posibilitatea sa ne mai facem una curand.ne-ati fi de mare ajutor
  • imre imre
    as dorii sa particip ca voluntar in echipa...de la tencuiala si pana la finisari interioare-exterioare...sunt dispus sa dau o mana de ajutor.
  • mihaela mihaela
    am construit,zidit,tencuit,amenajat foarte multe case ,am amenajat gradini si toate numai in vis !!! am crescut la tara iubesc viata la tara, acum dupa multi ani am reusit sa cumpar o casa din paianta si ma rog sa nu cada gardu pana la primavara !dar va rog sa ma crede-ti ca toate casele pe care le vedeam ,noaptea le zugraveam in vis !! am zugravit un cartier!! nu renunta -ti sa visa-ti !
  • ionel iasi ionel iasi
    buna ziua. ma numesc ionel si va contactez din iasi. va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti care este procedura sau conditiile necesare entru a putea participa ca voluntar la aceasta emisiune. va multumesc. cu stima si respect, ionel, iasi.
  • mihaela mihaela
    Cum as putea sa ma inscriu si eu?
  • BUSU TASCU BUSU TASCU
    Buna ziua si vreau sa va spun despre situoatia noastra si daca puteti sa
    > ne ajutati , sunt tata a trei copii dintre care doua fete au probleme
    > cu auzul au diagnosticul hipoacuzie bilaterala si noi nu avem bani
    > necesari operatie sau ore de logoped . ca stau cu chirie si nu ne
    > ajunge bani .nu avem nici casa si nu avem posibilitatea sa ne cumparam casa . va multumim .
  • Georgiana Georgiana
    Buna ziua
    As dori sa va atrag atentia asupra unei familii cu 5 copii un baiat de 12 ani care invata foarte bine cu toate ca a facut scoala in Italia pina in clasa a 4 cind s-au intors in tara deoarece acolo nu mai aveau unde muncii parintii, a reusit sa recupereze dei 4 ani de invatamant in strainatate si la ora actula este printre cei mai buni din clasa, e mult de povestit despre scest copil, daca doriti va pot spune toata poveste intr-o alta etapa. Al doilea copil este o fata de 9 ani care si ea incearca sa se intregreze la scoala romaneasca, urmatorul este un baietel de 4 ani, urmatoarea este o fetita superba de numai 1 an si 10 luni, iar ultimul copil este tot o fetita de 1 luna. Ultimi doi copii au venit pe lume pe neasteptate, dar cu toate ca parintii au greutati foarte mari incearca sa-i creasca pe toti laolalta. Parintii acestor copii au plecat in Italia in urma cu multi ani deoarece in Focsani nu mai aveau unde muncii, nu si-au lasat copii in tara i-au luat cu ei si au muncit din greu pentru a strange bani sa-si poata ridica si ei o casa omenesca sa nu mai fie nevoiti sa stea in doua camere de chirpici cu iesire direct afara, dar dupa ce au inceput sa-si ridice casa cea noua a venit criza si nu au mai gasit de munca in Italia, nemaiavand cu ce trai acolo s-au intors in tara unde tatal copilului se duce si munceste pe unde apuca ca sa-si poata termina casa. In Italia a lucrat in costructii si s-a specializat, asa ca aici casa si-o construieste singur dar din cauza lipsei banilor nu reuseste sa o termine. Acum stau in casa fratelui tatalui copiilor, o casa tot de chirpici unde au la dispozitie daua camere si o bucatarie, dar nu se pling de spatiu pina or reusi sa termine casa, nu asta este problema, ci faptul ca fratele tatalui ia anuntat ca se intorce si el in tara cu familia, deci ei nu vor avea unde se duce cu cei 5 copii dintre care fetitele cele mici de numai un an si mumai o luna. Acum se chinuie din rasputeri sa termine macar o camera sa se poata muta. Oare vor putea sta 7 suflete intr-o singura camera? Eu i-am ajutat atat cat am putut pana acum dar a iesit la pensie si nu mai de unde. Va rog daca se poate ajutati-i, au muncit din greu pentru as vedea visul implinit dar deocamdata nu reusesc mare lucru. Va multumesc din suflet ca ati citit aceste randuri si astept sa va spun toata povestea lor. Aceasta familie traieste in Comuna Brosteni Judetul Vrancea.
  • Eugen Eugen
    Buna ziua
    Cunosc o persoana care chiar merita a doua sansa. Din prea multa bunatate , din grija excesiva pentru nevoile altora, este azi un om singur , trist si ros de probleme. Chiar merita sansa unui nou inceput.
    Unde pot trimite detalii?
  • Mercus Marilena Mercus Marilena
    Bună dimineața. Mă interesează și pe mine sa ma înscriu la emisiunea vise la cheie prin ce criterii se fac preselecțiile? ?aștept răspuns .Va mulțumesc
  • oana oana
    Sper sa primesc un raspuns
  • oana oana
    buna as vrea si eu sa ma inscriu la visuri la cheie astept un raspuns .... va multumesc....

Trimite un comentariu

sus