Skip to main content

Radu Apostolescu, fondator la emag.ro, devine asociat al unei firme de producţie publicitară şi film

 
Radu Apostolescu
Radu Apostolescu

Radu ApostolescuUnul dintre fondatorii magazinului online emag.ro (Dante International), Radu Apostolescu, a devenit, în urma unei infuzii de capital, asociat în cadrul companiei specializate în producţia publicitară şi de film Abis Studio Bucureşti, cu o participaţie de 45%, scrie Mediafax.

Publicitate

Suma tranzacţiei este confidenţială.

"Această investiţie este o etapă extrem de importantă şi un semn de încredere pentru Abis Studio. Finanţarea va susţine dezvoltarea companiei în perioada imediat următoare prin achiziţii de echipamente şi tehnologii noi precum şi creşterea echipei, urmărindu-se diversificarea serviciilor oferite", a declarat directorul general al Abis Studio într-un comunicat al companiei remis Mediafax.

Societatea a fost înfiinţată în anul 1996 de Gabriel Antal şi Adriana Ionică şi furnizează servicii în producţia de advertising şi film pentru piaţa locală şi internaţională.

Partenerii tradiţionali ai firmei sunt marile agenţii de publicitate cu care Abis Studio a dezvoltat proiecte importante încă de la înfiinţare.

În cinematografie, prima producţie Abis Studio este ”Domnişoara Christina” (2013), film recompensat cu 3 trofee la Gala Premiilor Gopo.

Societatea furnizează servicii de post-producţie pentru numeroase producţii româneşti şi internaţionale, printre cele realizate numărându-se şi filmele româneşti premiate la Cannes în 2007 şi Berlin în 2013.

"În industria de publicitate şi cinematografică, jucătorii din piaţă au aşteptări din ce în ce mai mari în ceea ce priveşte calitatea şi creativitatea execuţiilor. (...) Mă bucur (...) să mă alătur companiei, mai ales că aceasta activează în zonele în care eu cred cel mai mult, acelea de comunicare şi imagine îmbinate cu tehnologii de vârf", a afirmat Apostolescu în comnicat.

Asociaţii Abis Studio sunt Radu Apostolescu - 45%, Gabriel Antal - 40% şi Adriana Ionică - 15%.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    abis n-a fost niciodata "la varf". prin urmare...teapa.
  • pfuai pfuai
    Domnisoara Cr* (2013) se poate numi realizare? Cu trofee gopo?
    Domnul va avea de bagat multi bani daca asta este o realizare cu care sa se mindreasca.
  • protopopescu protopopescu
    hahaha, l-au cam pacalit pe acest domn sa intre actionar la ei. de cativa ani sunt intr-o scadere a calitatii serviciilor de post productie despre care vorbesc toate agentiile de publicitate. au dat chix cu multe proiecte in ultima vreme si cam fug casele de productie de ei. sigur ca proiectele de la Mitra Film, care este casa lor de productie, se fac la ei in ograda. dar cand au proiecte complicate apeleaza la studiouri din strainatate. si mare parte din angajatii Abis deja au locuri de munca in alta parte.asa ca domnu Apostolescu aveti grija unde ati bagat banii.

Trimite un comentariu

sus