Skip to main content

Radu Călin Cristea şi Gabriel Tufeanu, propuşi membri în CNA de către Guvern

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Radu Călin Cristea şi Gabriel Tufeanu au fost propuşi membri titulari în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) de către Guvern, au declarat, marţi, pentru Mediafax, surse din Comisiile pentru Cultură ale Parlamentului.

Radu Călin Cristea este în prezent membru în CNA, iar Gabriel Tufeanu face parte din cancelaria premierului.

Pe de altă parte, Camera Deputaţilor nu a trimis încă propunerea pentru un membru titular în CNA.

De asemenea, Narcisa Iorga, membru al CNA, a fost propusă pentru un nou mandat în Consiliu de preşedintele Traian Băsescu.

Cristea, Tufeanu şi Iorga urmau să fie audiaţi în această dimineaţă în Comisiile pentru Cultură din Parlament, însă acestea şi-au suspendat, din lipsă de cvorum, lucrările în care trebuiau să valideze candidaturile pentru mai mulţi membri noi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi au amânat până marţi la prânz audierile, când vor încerca din nou să se reunească.

După ce au constatat lipsa cvorumului, preşedinţii comisiilor de cultură au precizat că vor încerca prin telefon să aducă membrii comisiilor la şedinţă.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a informat în prima parte a lunii septembrie conducerea Senatului privind încetarea mandatului a patru membri ai CNA - Narcisa Iorga, Cristina Trepcea, Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus