Skip to main content

“Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” revine la Antena 1. Daniel Buzdugan intră şi el în scenă

 
SRC
SRC

SRCDin 1 octombrie, de la ora 20.30, “Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” revine la Antena 1 sub forma unui concurs de talente.

Publicitate

“Întreaga emisiune se va împacheta sub forma unui concurs de talente, ceea ce ne dă posibilitatea să ne înscriem în trendul actual de pe piaţa de divertisment TV şi, de asemenea, ne oferă şansa să îl parodiem”, mărturiseşte Toni Grecu.

Pe scena show-ului de talente şi în faţa unui juriu surpriză, cei de acasă vor putea vedea o pleiadă de personaje care mai de care mai colorate şi mai amuzante, de la Familia Cosmos, la Veronica (Cătălin Neamţu), Păguboşii (Andreea Doinea şi Cosmin Natanticu) sau Roxana traseista (Jojo).

Concurenţii îşi vor susţine numerele artistice şi cu poveşti, iar juriul le va acorda culori: verde pentru admis şi roşu pentru respins.

Cea de-a doua parte a show-ului SRC din această toamnă vine cu o altă noutate: serialul emisiunii, “Romeo şi Roxeta”, care îl aduce în distribuţie şi pe Daniel Buzdugan şi care le va oferi telespectatorilor Antena 1 multe motive de râs în hohote şi buna dispoziţie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pixel pixel
    Imi place buzdugan, este un tip foarte haios si se incadreaza bine in echipa src
  • Andrei Andrei
    E din ce in ce mai mult o televiziune pentru retarzi aceasta Antena1 .

    Sau se termina banii si recicleaza cadrele ? Buzdugan poate prezenta si meteo , horoscopul sau Observatorul , daca e cazul si cutitul ajunge la os ...
  • radu alexandru chiar el radu alexandru chiar el
    SRC e o incercare timida si penibila de umor.
  • Thor Thor
    Prima TV mai vine cu o grilă de toamnă anul ăsta?
  • geo geo
    Astia sunt disperati dupa audienta. Nu m-ar mira sa ii aduca si pe Mihai Morar ori pe Gidea sau pe Mircea Badea la SRCul lor...poate-poate vor reusi sa ia fata celor de la Prima si de la Kanal D.

Trimite un comentariu

sus