Skip to main content

Meciul Steaua - Astra, difuzat astăzi de Look TV

 
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-LEGIA VARSOVIA 0-0,PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (21.08.2013)
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-LEGIA VARSOVIA 0-0,PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (21.08.2013)

Sursa: Mediafax_Foto-Laurentiu_Mich
Sursa: Mediafax_Foto-Laurentiu_Mich

Publicitate

Partida din Liga I dintre Steaua şi Astra va fi difuzată, în direct, astăzi pe postul Look TV. Meciul va debuta la ora 21.00.

Tot astăzi vor juca Viitorul Voluntari cu Petrolul, de la 18.30, pe Look Plus şi pe Dolce Sport.

Mâine, Pandurii Tg Jiu va întâlni Oţelul, de la 18.30 pe Look TV, iar CFR Cluj o va înfrunta pe U Cluj, de la 21.00, tot pe Look.

Reamintim că posturile Look, care deţin drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, sunt redifuzate de UPC, FocusSat, Telekom (fostul Romtelecom), Orange TV, Ines şi SeeNow.

Look TV, post intrat recent în sondajele de audienţă, a înregistrat audienţe extrem de slabe cu ultimele două meciuri ale Stelei, cu Gaz Metan şi cu Petrolul, după cum paginademedia.ro a scris AICI şi AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Damian Damian
    Sunt convins ca ne uitam cu totii la motociclism, formula 1, volei si mai stiu eu ce, ca avem o groaza de sportivi romani in competitii de genul :)))).
    Nu frate, tot Liga 1 ramane baza. Cu echipele astea de traditie am crescut si vrem sa le vedem la lucru pana se desfiinteaza sau retrogadeaza.
    Sunt in stare sa tin un pariu cu voi ca Liga 1, meciurile din campionatul intern, fac cea mai mare audienta la nivel national dintre toate sporturile si evenimentele transmise pe Tv. Exceptand campionatele mondiale si europene :)
  • Damian Damian
    Mie mi se pare ca acum doar se duc mai multi bani catre cluburi iar in ritmul asta, in cativa ani, va creste nivelul campionatului. Si aici va fi meritul Look si Upc, pentru ca ei au batut primii palma pe acest nou model. De aceea nu avem rezultate in Europa, ca ne zgarcim sa dam cativa lei luna pentru un fotbal mai spectaculos
  • geo geo
    A fost un meci destul de slab...Iar pe net sa stii ca este o calitate buna sau f buna...Asa ca lasati-o mai moale cu caterinca...Milioane de romani privesc meciurile free pe net...Alti 250.000 mai "destepti" platescca sa le vada.
  • geo geo
    La Digi cu 24 lei sau 29 lei vedeam 7-8 meciuri pe etapa fara costuri suplimentare...la UPC trebuie sa dau 27 lei pe abonamentul minimal + 5 lei pe CI + 10 lei pe extraoptiune = 42 lei pe luna...Nu ti se pare ca la UPC costurile sunt mult mai mari...si cam aceeasi bani pe care ii plateste acum Look TVul catre LPF ii platea si Digi, RTCul si Antena 1...
  • Doru Doru
    Pai iar o sa zica astia ca nu s-a uita nimeni la meci in bucuresti. Ghici ce ... eu m-am uita la toate meciurile Stelei pana acum. Si stau in Bucuresti.
  • Doru Doru
    Meci Frumos !!!
  • Vlad Vlad
    Cine are cablu de la Upc poate sa povesteasca cum a fost meciul.
    Pot si ceilalti, dar din auzite :)))))))))
  • geo geo
    Multumim de sfat...Joi seara te uiti pe net la meciul Stelei, mergi in vecini sau te uiti la Look tv la reluarea partidei dintre Botosani si Brasov ?
  • fara nume fara nume
    Eu cred ca e mai bine sa platesti la Upc decat sa incerci sa te uiti pe net. Ca pana la urma, asta faci, incerci. Se blocheaza des, decalajul e mare. Calitatea nu e cea ca la Tv. Nu vezi HD. Pe net e misto sa vezi chestii, doar daca platesti, nu free. Dar la alea cu plata e mult mai scump decat pe cablu
  • fara nume fara nume
    Daca si acum mai iese Kantar-ul cu manevre si sa spuna ca nu a fost audienta, e ceva putred la mijloc. Sunt finantati de rds, ca sa introduca opinia publica in eroare.
  • Bogdan Bogdan
    Daca te multumesti cu putin poti sa te uiti in continuare pe net. Daca vrei calitate iti iei extraoptiunea de la UPC si vezi meciurile. Simplu.
  • bahmu bahmu
    Nu ai decit sa iti schimbi operatorul de cablu...insa pierzi meciurile Stelei din ELeague...si alte zeci de evenimente / competitii transmise in exclusivitate de Digisport.
  • bahmu bahmu
    Eu ma uit pe net moka...tu platesti la UPC...oare cine este in pierdere?
  • Dragos Dragos
    E pauza la Steaua - Astra. Si Liga1 a intrat in pauza la RDS. Prima dureaza 15 min cea de-a doua 5 ani.
  • Bogdan Bogdan
    Ma bucur de meci cu Extra Fotbal de la UPC. Hai Steaua.

Trimite un comentariu

sus