Skip to main content

Stelian Negrea participă la concursul organizat de fundaţia Voiculescu cu articolele în care vorbeşte de şantaj în Antenele lui Voiculescu

 
negrea
negrea

stelian-negrea-activewatch

Publicitate

Jurnalistul Stelian Negrea se înscrie la concursul Libertatea Presei pentru Curaj, organizat de fundaţia familiei Voiculescu. Cu ce articole?

Negrea, fost şef al Departamentului de Investigatii al trustului Intact, va participa cu o serie de articole în care spune că postul de televiziune făcea presiuni la adresa clienţilor comerciali pentru a obţine reclamă. A trimis deja articolele către mailul concursului.

“Cred ca m-as putea califica in finala si de ce nu chiar sa castig cei 50.000 de lei pusi la bataie astfel avand ocazia sa-mi acopar o parte din cei 100.000 de euro pe care trustul lui Voiculescu Dan mi-i cere in instantele de judecata, desi am castigat pana acum toate procesele”, scrie Negrea pe voxpublica.

“N-am vazut emisiunea lui Mihai Gadea de joia trecuta cand Antena 3 a lansat cu mare fast premiul “Libertatea Presei pentru Curaj” la initiativa lui Voiculescu Dan, patronul Antenelor aflat in spatele gratiilor pentru urmatorii 10 ani pentru spalare de bani, insa cativa prieteni mi-au povestit despre aceasta oportunitate.

M-am decis ca nu trebuie sa o ratez mai ales ca premii similare nu se mai acorda de diversele ONG-uri, asa cum se intampla in anii trecuti. A fost nevoie ca Voiculescu Dan sa ajunga in spatele gratiilor ca sa devina la fel de generos cu presa romaneasca cum era George Soros pe vremuri”.

Negrea continuă:

"Subiectul cu care merg in acest concurs este cel despre dezvaluirile mele din 2011 legate de santajul din acest trust media la adresa oponentilor politici si a firmelor cu care nu aveau incheiate contracte de publicitate si contractele ticaloase pe care acesta le impunea jurnalistilor pentru a nu cracni la comenzile sale."

Articolele cu care Negrea participă la concursul organizat de fundaţia Voiculescu:

- Ghid de utilizare a ziaristului în trustul lui Voiculescu

- La Antene îi plângeau pe săraci, dar vroiau mărirea preţului la gaze

- Cum ajung politicienii pe lista neagră a Antenelor

- Stelian Negrea, fost jurnalist la Intact: Codruţ Sereş indica firmele şi oamenii politici care trebuiau atacaţi la Antena 3

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Daca tot a fost angajat al lui Voiculescu,putea produce si el dovezi mai credibile legate de acest subiect inafara propriilor lui declaratii.Ma gandesc ca daca analfabeta de Izaura e in stare sa faca inregistrari si filmari din toate pozitiile putea si "jurnalistul" nostru sa faca cu un amarat de reportofon si asa nu mai intram la intrebari de ce se razboieste el cu fostul patron acum dupa ce a ajuns sa fie platit direct din poseta lui Udrea.Eu zic sa ia acum lectii de la Izaura cum se fac inregistrarile alea cu cravata si telefonul,nu se stie cand ia un sut in fund si de la noua "conducere" si iar se da jurnalist cu articole fara dovezi,doar cu declaratii de fost angajat.Baga de la poseta. :)
  • Mircea Mircea
    Cele mai frumoase si sincere ganduri pentru un jurnalist de exceptie.
    Mult succes domnule Stelian Negrea, in toate indraznetele demersuri jurnalistice apreciate unanim de toti cei carora dreptatea si adevarul le considera a fi sacre..

    Cu multa consideratie,
    prof. Mircea PELEA
    ex-jurnalist
    jurist
    [email protected]
    JURIST
  • Tabloidus Tabloidus
    Multa bafta! :)))
  • anca anca
    :))) bravo. cum ar fi sa castige?:))))))))))))))))0
  • adi ceausu adi ceausu
    genial!!!!!! felicitari, omule!

Trimite un comentariu

sus