Skip to main content

Tolontan: Politicieni despre care scriem sunt atât de disperaţi încât au adus Ministerul Finanţelor în situaţia de a breveta secretul fiscal făcut public pe internet

 
tolontan
tolontan

tolontan

Publicitate

“Imediat am primit telefoane care mi-au spus că ceea ce au făcut cei din Ministerul Finanţelor este penal”, a declarat pentru Paginademedia.ro Cătălin Tolontan, după ce Stelian Negrea a publicat pe pagina de Facebook fişa fiscală a lui Cătălin Tolontan şi rezultatul unei inspecţii fiscale ANAF din 2010.

“Politicieni despre care scriem în mod insistent sunt atât de disperaţi încât au adus Ministerul Finanţelor în situaţia de a breveta secretul fiscal făcut public pe internet”, a declarat Tolontan pentru Paginademedia.ro.

Tolontan, pentru Paginademedia.ro:

“Pe mine mă satisface altceva. După cinci ani de zile de când Elena Udrea m-a ameninţat că va afla lucruri despre mine, tot ce au reuşit să afle oamenii aceştia a fost că am plătit impozite şi penlităţi, chiar şi în situaţia în care, potrivit sentinţelor în procesele declanşate de artişti şi jurnalişti, nu ar fi trebuit să o fac.”

Declaraţia completă a lui Cătălin Tolontan pentru Paginademedia.ro:

“Politicieni despre care scriem în mod insistent sunt atât de disperaţi încât au adus Ministerul Finanţelor în situaţia de a breveta secretul fiscal făcut public pe internet.

Imediat am primit telefoane care mi-au spus că ceea ce au făcut cei din Ministerul Finanţelor este penal, dar pe mine mă satisface altceva. După cinci ani de zile de când Elena Udrea m-a ameninţat că va afla lucruri despre mine, tot ce au reuşit să afle oamenii aceştia a fost că am plătit impozite şi penlităţi, chiar şi în situaţia în care, potrivit sentinţelor în procesele declanşate de artişti şi jurnalişti, nu ar fi trebuit să o fac.

Sumele achitate la stat au fost enorme. Banii rămaşi în mână mai puţini şi fiecare dintre ei plătiţi cu o muncă şi cu profituri pentru companie de care mă simt mândru.

Dacă tot au apărut rezultatele controlului fiscal se vede clar şi concluzia: banii pe care i-am câştigat sunt din drepturi de autor, din niciun fel de alte afaceri şi totul este legal, conform concluziilor fiscului.

Să arate şi politicienii despre care scriem cum au câştigat banii şi cât au plătit statului român.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costin Costin
    Daca te uiti bine, nu sunt 2.5 milioane pe luna sau pe an...Sunt total de cand e la GSP. Si pe luna vin cam 35.000 fara sa iei in calcul platile de care vorbea.
  • mirela mirela
    Catalin Tolontan ar face bine sa dea in judecata Ministerul Finantelor pentru ca i s-au facut publice veniturile care sunt protejate de secretul fiscal. Nu e vorba de Catalin Tolotan- persoana publica, jurnalistul- este vorba de respectul fata de lege. Pe care functionarii de la Ministerul de Finante au incalcat-o si trebuie sa plateasca pentru asta.
  • codrin antonovici codrin antonovici
    Iar s-a ofuscat mercenarul Stelian ca Felix i-a dat cam putin cat a prestat pe la Intact :))) Merita si el mai mult, dar doar la Elena Udrea si-a dat seama de adevarata sa valoare :))
  • Toma Toma
    Socant cat de energica si eficienta e echipa postacilor băsiști. Au acaparat cu totul internetul mioritic. Daca pesedistii, antenistii & restul nu iau masuri urgent, basinosul va controla tara si in urmatorii 10 ani. Inca nu-mi vine sa cred cu cata ignoranta e tratata problema la ne-basisti.

    PS: Tolo, baga tare, daca asta e tot ce au putut scoate despre tine ... de fapt in loc sa te inculpe ei iti fac reclama. 35.000 Euro pe luna pentru un jurnalist de calibrul tau (comparat cu o simpla stirista cititoare de pe prompter) e o suma decenta pentru o tara europeana. Nu face blat cu nutzi ca ti-o iei si tu probabil precum felix, s-a dovedit clinic ca basinosu nu lasa martori in urma lui.
  • PostaculNutzist PostaculNutzist
    Credeam ca postacii lui Nutzi&co nu sunt la fel de retarzi si lingai ca si cei a Latrinelor. Credeam...
  • Adi Adi
    Adica atunci cand Tolontan a publicat mailurile private dintre aia de la TVR , Cernat si Enachescu a fost legal? Iar acum e penal ce face ANAF?? Nu ma gandesc ca ar fi ipocrit Tolontan, ma gandesc cum poate fi caracterizat unul care incepand cu 2008 dadea oamenii afara si le taia salariile( de mizerie altfel) dand vina pe criza, iar isi platea singur 50.000 de euro pe luna!!!! drepturi de autor! Ce mizerie de om!
  • John Doe John Doe
    Informatiile publicate sunt din perioada 2005-2010.
    Nu au aparut in vremea cand Udrea si Blejnar erau la putere si apar acum cand PSD-ul e la putere ?!?

    Tolontane, ori i-ai trimis tu lui Stelian Negrea aceste informatii, ori esti mult mai naiv (ca sa nu zic prost) decat credeam.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Tolo, tata, in curind te vedem cu bicorn, te crezi Napoleon, alta zi iti lasi mustata-musca! Prea te bagi in seama, si-a gasit Udrea marele dusman, moare de frica ta. Hai sa fim seriosi, daca alea sunt anchete "devastatoare" anchetistii ar trebui sa se spinzure, ca-i faci de ris. Adica brandul Romania s-a vazut la meciul lui Bute de 30 de ori, la meci s-au uitat, cu totul, cu reluari alea-alea, ba reportaje prin strainatate, iar Udrea a dat bani pe difuzarea lui, unde-i hotia? Am auzit ca zilele trecute ai vindut ziarul cu o oala minune, ceva in genul asta, nu te citeste nimeni, daca vrea hirtie sa stearga geamuri (se stie, hirtia de ziar e sfinta la operatiune) ia un FAZ si-l tine o juma de an...
  • stelian negrea stelian negrea
    http://steliannegrea.wordpress.com/2014/09/03/catalin-tolontan-a-castigat-regeste-la-voiculescu-dan-10-milioane-lei-25-milioane-euro-in-6-ani-adica-35-000-euroluna-mihai-gadea-a-fost-chiar-si-de-opt-ori-mai-prost-platit-decat-catalin-tolon/
  • profesor profesor
    Ăsta are un fix cu madam Udrea?! Să vorbeasca despre mizeriile Crescent si publicitatea luata prin santaj!!!! A servit timp de 10 ani un turnator odios si are tupeul sa faca pe ”fata mare”.
  • Robert Robert
    2.5 milioane de euro venituri? Dar cine e asta Stephen King? Chiar mi se pare de domeniul SF
  • maria maria
    Pai, mai Tolo, normal ca Udrea se enerveaza. Sa incasezi banii in mod cinstit si sa platesti taxe la stat, asa se fac nene veniturile? Nu un divort? Esti enervant!

Trimite un comentariu

sus