Skip to main content

TRANSFORMARE. Pro FM şi InfoPro devin posturi generaliste

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa din 16 septembrie schimbarea tematicii celor două posturi de radio ale Pro TV SA, Pro FM şi Info Pro, din muzical în generalist. De menţionat că Info Pro retransmite din 2010 postul Pro FM.

Potrivit Serviciului Licenţe, Pro FM creşte producţia proprie de la 10%, la 12%. Postul va avea şi retransmisie InfoPro, de la 2,8, la 3,4%, ce va consta în preluarea de buletine de ştiri.

Pe de altă parte Info Pro va retransmite Pro FM în proporţie de 96,6%. De menţionat că şefii Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, şi-au arătat intenţia de a înstrăina posturile de radio pe care le deţin, pe lângă alte active care nu fac parte din din „afacerea de bază” a companiei, televiziunea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    Cam asa a fost anul trecut si cu radiourile Kiss, Magic si Rock cand au fost trecute pe alta companie pt a fi vandute mai usor. Acum urmeaza vanzarea ProFM-ului. Daca va ajunge pe mana lui Ghita s-a sfarsit era de glorie. Va fi Ponta FM.
  • Ionut Ionut
    Acum cativa ani InfoPro era un Europa FM cu mai multe stiri. . Cu 96,6% retransmisie PROfm ce se schimba? Calupurile publicitare?
  • manu T manu T
    neinteresant

Trimite un comentariu

sus