Skip to main content

Victor Ponta, un nou atac la Adrian Sârbu: „Am fost şantajat de un patron de media care mi-a spus că el i-a făcut pe toţi preşedinţi şi dacă vreau să mă facă şi pe mine”

 

Victor Ponta

Publicitate

Victor Ponta a vorbit despre libertatea presei în cadrul unei conferinţe organizate de South East Europe Media Organisation (SEEMO, Organizaţia pentru Media din Sud-Estul Europei). „Este nevoie de mass-media ca si de justiţie”, a afirmat premierul, citat de Digi24.

„Ca prim-ministru am spus cum am fost şantajat de un patron de media care mi-a spus că el i-a făcut pe toţi preşedinţi şi dacă vreau să mă facă şi pe mine, dar să nu îl pun să plătească taxe şi impozite.De când i-am spus că nu mă interesează, zi de zi sunt obiectul principal al trustului presă. Rămâne un singur lucru tot va plăti, dacă nu, va suferi rigorile legii, indiferent de efectele pe care atacurile necinstite la adresa celui care să plătească au loc”, a mai spus Victor Ponta.

Premierul nu a menţionat numele lui Adrian Sârbu, însă acesta a mai spus povestea şi într-un interviu pentru România TV în luna iunie.

Victor Ponta, despre presă: „Inevitabil în momentele politice există o polarizare a scenei politice şi a mass-mediei, e un lucru care se întâmplă şi în alte ţări democratice şi nu cred că e un lucru rău, ceea ce e rău este că la un moment dat bătăliile dintre jurnalişti trec dincolo de statutul obişnuit. Lucrul acesta denatureaza un rol de prezentare a realitatii. Exista probleme specifice ale relatiei dintre politica si mass media, probleme pe care eu cred ca societatea romaneasca le poate rezolva. Prima a fost recent pusa pe tapet, cat de independenti sunt anumiti jurnalisti”, a mai spus Victor Ponta, referindu-se la cazul Robert Turcescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Si-a invatat bine poezia si acum o tot repeta sa nu uite,ce a fabulat de prima data!
  • vlad vlad
    Dar Felix nu il face presedinte pe Tonta ? Si acum Tonta incearca sa scape latrinele de sechestru. Cum vine asta ?

Trimite un comentariu

sus