Skip to main content

VIDEO - SpotON. Vedetele mai multor posturi, în campania Telekom. Andi Moisescu, Busu, Simona Gherghe, Teo şi Mihai Găinuşă, printre nume

 
andi moisescu_telekom
andi moisescu_telekom

andi moisescu_telekom

Publicitate

Campania de rebranding Romtelecom şi Cosmoste în Telekom a început în forţă. Peste 30 de spoturi noi a avut compania numai în ziua de duminică, potrivit monitorizării companiei AlfaCont. Florin Busuioc, Andi Moisescu, Simona Gherghe, Teo, Mihai Găinuşă şi Cabral sunt doar câteva dintre numele cooptate în campanie.

Pro TV, Antena 1, TVR 1, Realitatea TV, Kanal D şi Prima TV sunt posturile care au vedete în campania de rebranding a operatorului telecom.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva dintre cele peste 30 de reclame lasate pe TV de Telekom în ultimele zile. Spoturile sunt obţinute cu susţinerea AlfaCont.

Telekom - Sandra Stoicescu

Mihai Morar

Simona Gherghe

Mihai Găinuşă

Iuliana Tudor

Cabral

Andi Moisescu

Gabriela Cristea

Florin Busuioc

Teo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sergiu Sergiu
    Cu banii pe care i-au dat vedetelor mai bine bagau fibra optica si mareau viteza la net. Abonatii apreciaza mai mult calitatea serviciilor decat vedetele care ii promoveaza.
  • Grigore Grigore
    Poti sa angajezi 1000 de vedete. Ele nu vor micsora pretul abonamentelor, nu vor mari viteza net-ului, nu vor imbunatati calitatea imaginii la tv. La ce bun?
  • Foxy Foxy
    Mi se pare mult mai buna strategia UPC care a semnat cu Chivu insa pe termen lung. Un filmulet cu o vedeta daca nu are continuitate nu are cine stie ce impact. Aia la UPC au construit un miniserial 'Viata cu 3 fete'.
  • Catalin Catalin
    Asta a fost cadoul celor de la Telekom ca sa nu se supere restul prea tare. Probabil au sarit cei de la Antene cu un "vrem si noi" ca prea au dat reclame cu vedete PRO. Un pic de santaj si altele, perfect normale la noi in media.
  • Madalin Madalin
    Au bagat o groaza de milioane in rebrandingul asta si au scrantit-o cand au lansat noile oferte. Scumpe si prost configurate.
  • Stardust Stardust
    Pentru o campanie atat de unitara, pana la cel mai mic amanunt, spoturile astea difera atat de mult la calitatea realizarii, pacat ca sunt facute de fiecare TV in parte. Daca tot n-a putut sa le faca Telekom, mai bine erau facute toate cu PRO.
  • Telekoame Telekoame
    L-am mai vazut si pe Madalin Ionescu intr-o reclama Telekom.

Trimite un comentariu

sus