Skip to main content

2 Octombrie. Atlassib dă în judecată B1 TV

 
B1 Basescu
B1 Basescu

B1 BasescuPROCES. Atlassib, companie de transport internaţional de călatori infiinţată de omul de afaceri Ilie Carabulea, a iniţiat un demers în instanţă împotriva societatii care operează postul de ştiri B1 TV, scrie DailyBusiness.ro.

Dosarul prin care firma lui Carabulea dă în judecată B1TV Channel SRL a fost înregistrat pe 26 septembrie la Tribunalul Bucureşti.

Obiectul dosarului este „acţiune în răspundere delictuală”. Astfel, este posibil ca reprezentantii societatii de transport sa fie nemultumiti de modul in care ar fi fost prezentata compania in vreo stire a postului de televiziune.


Atlassib dă în judecată B1 TV


CRITICI. Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, le-a spus, miercuri, jurnaliştilor care l-au întrebat dacă se pierd bani cu studiile de fezabilitate, că nu ştie şi că va verifica acest lucru, el invitându-i să renunţe la ”acroşuri de doi bani” şi arătând că ”nouă nu ştiri ne trebuie, ci drumuri”, relatează Mediafax.
După ce a prezentat comisiilor parlamentare de transport din cele două Camere, reunite în şedinţă comună, Master Planul general de Transport pe 2014-2030, Ioan Rus a fost întrebat de către jurnalişti dacă nu se pierd bani cu studiile de fezabilitate, având în vedere că acestea au fost lansate pentru autostrăzi, nu pentru drumuri expres.
Rus către jurnalişti: Renunţaţi la ”acroşuri de doi bani”. Nouă nu ştiri ne trebuie, ci drumuri


LANSARE. Televiziunile Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma de satelit Focus Sat, deţinută de UPC România, scrie Mediafax.
Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în România în prima parte a acestui an. În prezent, Paramount Channel este disponibilă şi în grila platformei de satelit Digi, deţinută de RCS&RDS, în reţelele de cablu ale RCS&RDS, dar şi în grilele altor operatori de cablu mai mici din România.
Televiziunile Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma Focus Sat a UPC


DISPONIBILIZĂRI. Publicaţia The New York Times va desfiinţa o sută de locuri de muncă din redacţia sa, ca parte a strategiei sale de dezvoltare a operaţiunilor sale online.
Cele o sută de posturi care urmează să fie desfiinţate reprezintă aproximativ 7,5% din numărul total de angajaţi, scrie Mediafax.
În acest sens va fi elaborat un plan de plecări voluntare, însă, dacă acesta se va dovedi insuficient, nu sunt excluse concedierile.
The New York Times va desfiinţa o sută de locuri de muncă. Publicaţia luptă pentru a rămâne profitabilă

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus